Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milleti patlatmak için iddia uydurmayalım lütfen :oops: . @Millennium Wizard tam tersini söylüyormuş bakalım mesajlara.
Burada Dof mı övüyor öncesine ona bakmak lazım. :D
Yoksa kaç tane Croc gömdüğü yorumu var bende onları bulurum zor değil eski yorumlara mesajlara bakmak yeterli, bunu kendisi de biliyordur zaten... ;)

Bakınız...

Bellamy’e döversen aileye alırız dediklerinde Croco dayağı yemiş olur o hırsla Luffy gibi ağzını burnunu kanatırdı. :)
Bu tarz ya da farklı yorumlama şeklinde kaç mesajını ortaya çıkarabilirm bilmiyorum, yazılan şeyler bunlar forum unutmaz... :D
 
Dalga geçme ya kimin neyi nasıl dönüştürdüğüne bak istersen dressrosada sağlam yapı kalmadı Kata’nın yaptığı tavanı dönüştürmek oldu.Portalın öyle şeylerle ilgisi yok Oda uyanış ne yapsın diye düşünüp bisküvi meyvesi gibi pat pat yoktan oluşumlar halkalar çıkarsın demiş onları da yumrukla kullandırtmış.
Ee? Neye yaradı bu?

Dof’un kapasitesi sadece ona yetti işte. Çevreyi ipe dönüştürüp onunla saldırdı. Düzgün hasar bırakamadı. Daha fazla alanı ipe dönüştürünce daha güçlü olunmuyor. Ha 5 tane kör iple vurmuşsun ha 10 tane bişey değişmiyor.
Kaplanan alanla güç ölçülecek olsa Ace Allah’tı o zaman.

bi de sen diyorsun kata tavanı dönüştürmüş işte. Başka nereyi dönüştürmesi lazımdı da dönüştürmedi? Tüm zemin ve tüm tavanı mochi yaptı işte adam. Daha fazla alanı dönüştürse ne olacaktı?

Power mochi teknikleri bundan çok daha gelişmiş, işe yarar bi teknik. Sağdan, soldan, arkadan, önden, üstten nerden isterse hakili yumruk atıyor. Kendisi önden gelirken rakibin arkasından yumruk portal’ı açıyor. 2 sokak öteden mochi getirmiyor. Kör ip yerine power mochi geliyor istediği taraftan. Daha iyi işte.

Dof’un sadece uyanış tekniklerini hadi geçtim. Uyanışıyla beraber dövüşmeyi bile bilmiyor. Normalde yakın dövüşe giren biriyken uyanış açınca sabit durduğu yerden ip attı sadece. Eline ilk defa bi güç geçmiş çocuk gibiydi. Kata tamamen dövüş tarzına uyarlamış kendisi dövüşürken bi yandan uyanışı da saldırılarına ilave ediyor. Daha tecrübeli olduğu da çok belliydi.
 
Benim için sadece mevzu o değil, meyvesini uyandırmış olması meyvesine daha hakim olduğunu da gösteriyor. Gözlem hakisi sayesinde zaten King'den kolay kolay hasar almaz. Yinede düşük zorlukta yeneceğini sanmıyorum King'i. Kata hiçbir şey yapamaz demekten daha mantıklı en azından.
Burda kişisel tercih meselesi kimin kazanip kazanmayacağını düşünmek , şahsen bende gördüklerim kadarıyla King katayı alır diye düşünüyorum. Ama kesinliğe varmaz bu olay.
Ancak h.haki olayında kaplamayı bilmedikten sonra , güçlü birine bir işlevi yok ondan bahsettim.
 
Ne alakası var hater olmakla ?
Görüyorsun sayfayı atmışım Marco'nun tekmesinin yanından geçmeyecek bir tekme verdiği kan ortada.
Gelip hater falan yazıyorsun.

Kendinden haki olarak, fiziksel güç olarak, hız olarak, meyve kullanımı olarak geride birini dövdü diye başımıza ilah yaptınız diyoruz 50 kere hala gelip yok efendim niye haterlık yapıyorsunuz.

Ne alakası var ya ? Adam standart bir sağ kol.

King'de kral haki çıkma mevzusuna gelirsek ben o zaman da diyordum şimdi de diyorum kral hakiyi üst seviye kullanan farkını net şekilde ortaya koyar şu haliyle denk karakterler. Denk değiller Kata şöyle uçuyor böyle kaçıyor diyenler fanlık yapıyorlar olay bizim haterlık yapmamız değil.
Ben Katakuri'yi önde görüyorum ama araya da uçurum koymuyorum. Yüksek zorlukta alırsa alır zaten. Aynı mevkideki karakterler sonuçta.

Luffy Snakeman açtığında bile Kata'ya aşırı üstünlük kuramamıştı. Doflamingo'ya karşı ise bariz bir şekilde G4'ün üstün olduğunu gördük biz. Hani King > Kata neyse o kadar fikir ayrılığı olur ama Dof > Kata cidden haterlık kokan bir hareket.
 
Tamamen uyanış kullanma için konuşuyorum.Yahu ben diyorum ki elindeki elmayı ne kadar sıktın ne kadar verim aldın sen diyorsun g4 vuruşu şöyle güçlü böyle güçlü.Ne kadar işlevsel oldu ne kadar çeşitlilik oldu elindeki gücü ne kadar iyi kullandı bana bundan haber ver kişinin ne kadar güçlü olduğundan değil.Ben elmadan bahsediyorum sen armut diyorsun aş artık bunları.
Ben ondan bahsediyorum haberin yok gibi duruyor. Dof binaları sicime dönüştürerek aynı tip saldırılar yaptı. Boyutu değişti sadece.

Dof'un uyanış çeşitliliği bunlar. Sadece boyutu değişiyor tekniklerinin.




Bunlar da Kata'nın uyanış teknikleri. Hangisi bu konuda daha önde belli oluyor.





 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık