Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm çöp gene boş boş bölümler çiziyor adam Momoyla Kinemon kimde onların uşağı gibi davranıyor Lufy bide istediğiniz zaman sizi arıyacam diyor kafa yok bu Lufyde bölüm leş resmen hiç çizmese daha iyiydi biz kurtulmaya çalışdıkca oda yamamaya çalışıyor bu çöpleri Marco nerde ne yapıyor niye tayfada değil.
 
Ya şimdi o değilde madem Yamato'yu sonradan ekleyeceksin, neden bunu şimdi yapmıyorsun? Fahri üye olmasının ne amacı var?


Benim aklıma şu 3 ihtimal geliyor.


1. Tıpkı Jimbeide olduğu gibi Oda Yamato'yu bekletiyor ki monster trio bozulmasın. Cidden Yamato tayfaya gelse de Sanji'nin mutlaka gerisinde kalır görüşünü sertçe savunan birisi olarak Yamato da kral haki olmasını açıklamak zordu.

2. Oda Vivi'yi belki tekrar bizimkilerin yanına getirecek. Düşük ihtimal ama fahri üyeleri bir şekilde bir araya getirip topluca eklemek gibi bir kurgu düşünmüş olabilir.


3. Oda tam bir hıyar. Ulan madem tayfaya eklemeyeceksin neden öyle gibi gösteriyorsun be adam? Hayır hiç mi yok bu adama "ya Oda senpai gizem kasmaya bayılıyorsunuz ama Yamato çok sevildi böyle gelecekmiş gibi gösterip sürüncemede bırakıp sonra şaka yaptım zaaa xd" demesek mi diyen?


Serinin daha 10 yılı olsa dert etmem de finale girdik arkadaş. Zaten çok geç geldi yeterince anıso olamayacak diye dertlenirken bir de bu çıktı.
 
Op tarihinin en kötü, en hayal kırıklığına uğratan arcı bitiyor sonunda şükürler olsun.
Elveda Wano'nun köylü ırgatları
Elveda Sideboob vasıfsız yamato
Elveda Çorba Oden ve vatan haini Sukiyaki
Hiçbirinizi bir daha görmemek dileği ile..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık