Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk ve MF meselesine insanlar kafayı çok takıyor nedense. Bu konudaki boşluğu doldurmak için One Piece'in o kadar da tutarlı bir seri olmadığının bilincine varılmasıyla MF'yi yok sayma tutumuna bile gerek yok. Mihawk zaten seri başından beri sadece keyfine bakan, hükümeti pek de iplemeyen, hükümet çağırdığı zaman geldiğinde herkesin şok olduğu bir tip. Zaten Kuma'nın Zoro'yu Mihawk'ın yanına göndermesi Mihawk'ın geçmişinde devrimci-friendly bir yan olabileceğinin göstergesi. Hadi hepsini geçtim East Blue'da tavşanları avlamak için her şeyimi vermem diyip bıçakla Zoro'ya girişmiş birisi. O savaşa WB ile arqmdaki farkı görmeye geldim dedi ama adamın karşısına antisi çıkınca da mecburen saldı. Yani Mihawk gibi birisinin MF'de tam güç dövüşmemesi, takılıyoz yaaa işte modunda olması açıklanması imkansız bir olay değil gibime gelmekte.
Sana bir kıyaslama sorayım o zaman, Shanks'ı kılıçustası olarak görüyorsanız, Jozu Shanks'ın da antisi olabilir miydi? Jozu'da Shanks'ı Mihawk'ı durdurduğu gibi durdurabilir ve Shanks'ın Beyazsakal'a ulaşmasını engelleyebilir miydi? Yoksa Shanks kaç metre uzaktan bir Amirale yaptığını Jozu'ya da yapar ve Jozu'yu aradan rahatça çıkarır ve Beyazsakal'a ulaşır mıydı?

Cevap çok bariz.

Ayrıca Mihawk antiyi gördükten sonra saldı diyorsun, adam Luffy'ye saldırmadan önce Shanks'tan özür diliyor, Luffy baya ilgisini çekiyor yani. Peki Vista'da mı Mihawk'ın antisi? (Üstelik Marco'nun Vista'yı tek yollaması var, bir Yonko seviyesi adama yollar mı düşük ihtimal) 2 bölüm eşit dövüştükten sonra Mihawk erteleyelim diyor ve Vista ile ayrılıyorlar, sonra ikinci sefer tekrar Luffy'ye saldırıyor, Crocodile'da mı Mihawk'ın antisi?
 
Sana bir kıyaslama sorayım o zaman, Shanks'ı kılıçustası olarak görüyorsanız, Jozu Shanks'ın da antisi olabilir miydi? Jozu'da Shanks'ı Mihawk'ı durdurduğu gibi durdurabilir ve Shanks'ın Beyazsakal'a ulaşmasını engelleyebilir miydi?
Neden olmasın?

Şimdi senin sorunu çevirip sorayım, yonkou seviyesinde bir kılıç ustası hayal et, o yonkou seviyesi kılıç ustası antisi olmasına rağmen Jozu'yu geçebilir miydi?

Muhtemelen cevabın haki içeren unsurlarla dayalı olacaktır. Ama silahlanma hakisine bu şekilde bakmak doğru değil.

Çünkü Jozu, bedenini elmasa çevirmiyor. Elmasla kaplıyor. İkisi aynı şey gibi dursa da arada fark var. Gördüğümüz kadarıyla silahlanma hakisi vücudunu bir elemente dönüştüren kişilerin o özelliğini ortadan kaldırıyor. Ancak silahlanma hakisini kullanarak, logiadan kaynaklanmayan elementlere dokunabilir misin?

Dumana?

Elektriğe?

Işığa?

Hayır dokunamazsın.
adam Luffy'ye saldırmadan önce Shanks'tan özür diliyor, baya ilgisini çekiyor yani.
E tamam

Hadi hepsini geçtim East Blue'da tavşanları avlamak için her şeyimi vermem diyip bıçakla Zoro'ya girişmiş birisi.
Yani Luffy'e tek atıp geçmek yerine Luffy'i kendince teste tabi tutması ve bunu yaparken her şeyini vermemesi karakterine gayet uygun. Vista konusunda da aynı şey geçerli. Ayrıca mesajımda Mihawk'ın hükümetin savaşlarını pek de ciddiye almayabileceğini açıklamıştım.
 
Shanks o seviyede o kılıcı nasıl karatamadı da Mihawk kararttı, kılıçı karartmanın güçle ne kadar alakası var acaba?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık