Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks ve Buggy başından beri bir plan yürütüyorsa, Buggy de en az Shanks kadar güçlüyse? Yohohohoho, olamaz değil mi böyle bir şey?
Obito da ilk çıktığında, salak salak Senpai diye dolaşıyordu Akatsuki'deki herkesin peşinden.
MF'de, impeldown'da her zaman doğru yerdeydi gerektiğinde, geleceği görecek bir gözlemi de varsa, tüm gördüklerimiz bir tiyatroymuş...

Hayaliyle eğlendim.
 
Son düzenleme:
Düşünmesi keyifli geldi, öyle olsaydı geçmişe dönük nasıl ipuçları olabilirdi ya da sonrasında neler olabilir vs. diye hülyalar benimkisi. :oleyo:
Buggy zamanında luffye karşı kaybetmeseydi ve marinefordda kaptanımın oğlu bu ölümüne savaşın deseydi senin mantığın gibi derdim
 
Buggy zamanında luffye karşı kaybetmeseydi ve marinefordda kaptanımın oğlu bu ölümüne savaşın deseydi senin mantığın gibi derdim
Luffy'e kaybetmesi bilinçli olabilir yine de Ace durumu dediğin gibi çelişkili oluyor. Zorlarsak, Luffy'nin kişisel gelişimi ve dolayısıyla OP evreninin düzelmesi için ödenmesi gereken bir bedeldi diyebiliriz belki.

Tamam tamam sustum.
 
Buggy çöpüde başımıza Yonko oldu sanki bilmesek başka seri okuyoruz Buggy çöpdü hep çöp olacak sen o kadar yıl Yonkoları gösterme silüet göster gücüyle öv sonra Buggy çıksın Yonko olsun adam resmen bizle dalga geçiyor ödüllerde çöp dengelerde çöp oldu o zaman usop gibi ezikler yanına 2 sağlam adam alsın Yonko olsun böyle saçmalık varmı bunun adı trollükdür.
 
2. Dünya savaşında hitler milletin kanına ekmek doğramaya başlayınca Einstein çalışmalarına devam etmek üzere güvenli bir ülkeye topuklamak zorunda kalıyor. Şimdi bu Einstein kağıt üstünde dünyanın en zeki adamı, insanlığa hizmet edecek birisi ama Einstein bile olsan o zekanı kullanıp çalışmak için paran olması lazım. Neyse işte Amerika'dan bir godoman buna para veriyor tesis kuruyor Einstein da atomu parçalıyor. Şimdi bu godomanın IQ düzeyi belkide Einstein'in ayakkabı numarasından bile küçüktür ama neticede Einstein'e para verip o buluşlara imkan sağlayan bu godoman mı? evet bu godoman. O sıralar çok tanınmayan Einsteini taa Almanya'dan getirip lab kurduran bu godomanın insanlığa hizmeti olmuş mudur? dibine kadar olmuştur. Einstein IQ düzeyi çok yüksek, insanlığa hizmet etmek isteyen ama beş parasız bir eleman, godoman ise sadece zengin olmaya yetecek kadar zeki. Uzun lafın kısası Einstein ömrünü laboratuvarlarda geçirirken bu godoman para içinde yüzüp gününü gün eden ve aynı zamanda da genede insanlığa büyük hizmet yapabilen birisi. Hangisi olmak istiyorsun diye sorsalar ben godomanı seçerdim.

Şimdi bu mevzuyu neden anlattım? Buggynin yonkoluğunu beğenmeyip habire çamur atıyosunuz, öyle ki serideki terliksi hayvan zeka düzeyine sahip elemanlar bile bunu yapmaya başlamış ama mesela sorsak kaido çok büyük adamdı. Naptı bu kaido? ömrü boyunca savaştı, güçlendi. Dünyayı değiştirecem savaş başlatacam diye 20 yıl wanoda boş boş pinekleyip en sonunda korsan hayatı 2 senelik olan bir çocuktan dayak yiyip tek yüzük gibi magmada eridi gitti. Şimdi mesela sorsak bu bigmomda büyük imparator, e naptı bu bigmom? kendine tatlıdan bir ada kurdu, "tatlı tatlı" diyerekten krizlere girip sabah akşam semirdi, onlarca çocuk yapıp ondan sonra o da magmayı boyladı. Yada şimdi buggynin yonkoluğunu beğenmeyen kidd. Yahu kidd sen bu hayatta neyi başardın biraderim? bu zamana kadar saldırdığın tüm güçlü korsanlardan dayak yedin. Bigmoma saldırdın 3. şeker komutanını bile göremeden arazi oldun. Kaidoya saldırdın paket oldun, sağ kolunun hayatını kaydırdılar tayfanı yok ettiler sende mapusta böcek yarıştırdın aylarca. Shanksa saldırdın, shanksı dahi göremeden şimdi ardına düştüğün alevli elemana kolunu verip döndün. Yahu sen ne yaptın neyi başardın ki buggynin yonkoluğunu kabullenemiyorsun ya? sen kimsin güzel kardeşim. Uyanış açmana rağmen shabodydeki saldırıların bir tık gelişmiş kopyasını kullanan, kime nasıl hasar verdiğini bile anlamadığımız 30 IQ yancının tekisin. Niye her şeye bir lafın var senin ya?

Ben şimdi soruyorum size bu elemanları buggyden üstün yapan nedir mesela? Vallahi billahi ciddi olarak soruyorum. Size bu seride zevk veren tek şey güç mü yani. Mesela buggynin denizcilere ödül koyması sizi hyplamıyor mu? mihawk-croc gibi iki dik başlı devi bir araya getirmesi sizi etkilemiyor mu? bu oluşumun yapabileceklerini düşünüp mesela "ödül koydukları denizcileri avlamaya başlayabilirler" yada "impeldownu basıp doffy gibi adamları da guruba katabilirler" yada "büyük savaşta kocaman filoyla desteğe gelebilirler" tarzı fikirleriniz hiç yok mu? hiç mi yok yani böyle şeyler hiç mi hayal etmiyorsunuz? tek kıstas güç mü? Luffy ilah meyvesi yemiş mesela şimdi bu serideki en heyecanlı en muazzam şey olarak mı görünüyor gözünüze? yada shanks 10 yılda bir gelip kral haki salınca bitiyor mu tatmin mi oluyorsunuz bundan? tamam güç güzel anlık gaz verici felan ama başka hiçbir şey yok mu yani ya? vallahi ben anlamıyorum billahi anlamıyorum yahu.
Verdiğiniz Einstein örneği beni biraz tetikledi. Einstein'ın özel görelilik teorisini ortaya attığı ve geliştirdiği dönem de Nobel Fizik Ödülü almasına vesile olacak çalışmasını yayınladığı tarih de hadi hepsini geçtim, içinde e=mc2 denklemini de barındıran çok sayıda makale yayınladığı zaman da 20. yüzyılın başı. Einstein her zaman çok popülerdi ve herkesin ülkesinde görmek istediği bir bilim insanıydı. ABD'ye ise 1933'te göç etti.

Bugün dahi fizik ve matematik alanlarında dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan Princeton Üniversitesinde çalıştı ölene kadar. Evet Einstein zengin değildi ama godamanlar tarafından da fonlanmadı. Princetown Üniversitesi'nden aldığı maaş da öldüğünde bıraktığı miras da ortada. Hatta, Almanya'daki mal varlığına da el konuldu naziler tarafından. Godamanlar tarafından desteklendi derken herhalde atom bombasının yapılmasına öncülük ettiği süreçten bahsediyorsunuz. Evet, ABD Hükûmetinin başlattığı Manhattan Projesine öncülük edenlerdendi Einstein ama bunu yapma sebebi de nazilerin nükleer çalışmalarından haberi olduğundan önce ABD'nin atom bombası yapması gerektiğini düşünmesidir. Yine de hatalı olduğunu kabul ediyor Einstein. Ayrıca, Manhattan Projesi, özel sektörün bir teşebbüsü değildi. Devletin bir projesiydi. Ortada bir godaman varsa bu da ABD devlet başkanı.

Buggy hakkındaki düşüncelerinize ve fiziksel gücün abartılıyor oluşuna yaptığınız vurguya katılıyor olsam da Einstein üzerinden verdiğiniz örnek hatalı.
 
Luffy'e kaybetmesi bilinçli olabilir yine de Ace durumu dediğin gibi çelişkili oluyor. Zorlarsak, Luffy'nin kişisel gelişimi ve dolayısıyla OP evreninin düzelmesi için ödenmesi gereken bir bedeldi diyebiliriz belki.

Tamam tamam sustum.
Mihawk da bu plana dahilse, şu an Buggy'le birlikte olması mantıklı olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık