Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid'e sallamıştım tek amacı yonko dövmeye çalışmak diye ama One Piece'i hedefine koymuş. Pone yerine bir elemanın peşinde. Ne çıkacak merak ettim cidden.
Bu kadar umarsız olduğuna göre kitabelerin kopyası zaten bunda ama okuyamıyor olabilir. Yahut cinci hocaya gidiyordur.
Caribou poseidon ve plutonu öğrendi bakalım kime yetiştiricek bunları
Buggy çıkarsa anlatacağı kişi hiç şaşırmam desem.
 
Caribou adını duyduğum an tahmin ettiğim şey '' Bizdeki bilgileri birilerine vermesi'' idi. Bu da olacak gibi gözüküyor yeni spoiler sağolsun. Çünkü One Piece evreninde bizimkilerle aynı güzergahtan birileri gitmeli ki yol kitabelerini ve antik silahları bulsun. Bildiğimiz giden de yok zaten. Bu adadan bile Law,Luffy,Kid ayrı yollara giderek ayrılıyor. Yani son Yol Ponesini de bizimkilerin gittiği adada büyük ihtimal Elbaf'ta bulacağız. Bu da bizimkilere rakip olacak birinin eksikliğini doğuruyordu. Çünkü güzergahtan gelen bildiğimiz kimse yok. Tek seçenek Caribou reisin bilgileri ya da kitabeleri çalıp birilerine vermesi olayı idi, bu olacak gibi duruyor :artiz:
 
Spoiler çok boş. Bölüm buysa bir şey yok cidden.
Ne tür bir beklenti içindeydin tam olarak? Arc sonundayız, savaş bitmiş... Ona rağmen geçen bölüm yine bir amiral ile dövüşüldü... Artık bi zahmet adadan ayrılsınlar müsaaden olursa... Kaldı ki Buggy - Croco - Mihawk oluşumu olacağı söylenmiş, bu da güzel bilgi. Neden boş bölüm olduğunu düşündüğünü anlamadım.
 
Bu dernek mernek isleri bana biraz saçma geliyor. Hele croco, Mihawk gibi adamlar olunca. Oldu olacak yürüyüşte yapsinlar anasını satayım. Evrende belki yüzlerce farklı korsan grubu var her pesine denizci düşen dernek mi kuruyor. Birde bu insanlar özgürlüklerine düşkün lider ruhlu adamlar. Oldu olacak karambar kamyoncular derneği gibi fiş dağıtıp belli adalarda bedava yemek versinler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık