Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Croco Doffy’e diyordu ortaklıktan demek istediğin şey adamın olayım hemi olmaz kardeşim diye.Ama sonra kabul etmiş en güçlünün Mihawk olduğunu bildiğimize göre Mihawk’ın adamı olmuş :ehe::ehe: Gazeteler Buggy yazar orası ayrı.Doffy çok kıskanacak bunu kendi adamı yapmak istemişti Mihawk kaptı.:oleyo2:
Ne yalan soyleyim croconun katılmasını beklemiyordum hiç
 
Direkt gag manga yapsaydı keşke. One Piece'i uzattıkça aklına gelen her fikri komik olsun hüe diye seriye dahil edip duruyor. Aynen kral en çok ben güldüm.
Şu basit cümleyi anlatamıyoruz arkadaş ya. One Piece'i sırf gülmek için okuyan insanlarla da tartışmıyoruz halbuki. En azından, ben öyle biliyorum.
 
Gelen spoiler bu " Buggy, Crocodile ve Mihawk ortak bir organizasyon kurmuş. Dünya Hükümeti ekibin liderini Buggy olarak kabul etmiş."

Şimdi bunu sizin için açıklayacağım, çünkü ekmek yiye nöronlari ölmüş kişiler var.

Buggy croc ve mihawk ortak organizasyon kuruyor.

Burada alt üst yan sağ sol yok kimse kimsenin emrine girdiği birşey yok. Böyle bir söylev spoiler de mevcut değil arkadaşlar.

Dünya hükümeti yani luffynin meyvesini bilip 1050 bölüm luffyi olduremeyen yakalayamayan hükümet yonkou olan buggyi lider kabul ediyor.

Buggyi lider kabul eden kim sorusunun cevabı dünya hükümeti.

Croco ya da mihawk buggyi lider falan kabul etmiyor, büyük ihtimalle buggyi bunlardan korkarken göreceğiz arkadaşlar komik sahnelerle.... Gelecek bölümlerde.


Bundan da anlamayan ancak beyin nakli olsa kurtulur.
En kötü ihtimalle Amiral üstü görülen Mihawk hayatta kalmak için neden bir organizasyon içerisinde bulunsun?

Bak net bir şekilde amiral olarak görülmeyen (ki amiral sıfatı var) Aramaki bile Wano'ya elini kolunu sallaya sallaya geliyor tek başına.

Kusura bakmayın ama olay bundan sonra şudur benim için:

 
Mihawk, Crocodile ve Buggy birlikteliği hiç şaşırmadığım birliktelik. Olmasını da bekliyordum. Çünkü hem Buggy'nin Yonko olmasından hem de Oda'dan absürt ne varsa gerçekleştirmesinden şaşırmadım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık