Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu gazeteye haber çıkmış Buggy'nin İmparator olduğuna dair, şimdi de ekibinde Mihawk'ın da olduğunu öğreniyoruz. Mihawk isterse Buggy'yi adamdan bile saymasın. Bütün dünyanın gözünde Buggy'nin adamı konumuna düşmüş oldu. Karakterin kendisine bunu yedirememesi gerekiyor, ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Adam daha önce Shichiydi,tüm dünya belkide hükümet köpeği diyordu,Mihawk'a.

Mihawk'ın dusunce yapısı farklı.
 
Udon hapishanesinde miydi?
Wano'dan çıkana kadar demi? Fazlasını kalbim kaldıramaz çünkü.


Deme. Öyle şeyler deme. :(
Sanırım oradaydı söz verdiler gemiyle wanodan çıkarken yardım edeceklerdi ama oda bu ne yapacağı belli olmaz üstelik değişik bi karakter caribou ne gibi olanları var üzerinde bilemeyiz.
 
Roger güçlü zaten Mihawk'dan benim dememe gerek yok. Ama bu bölüm klas olarak da fark atmış.
Croco Doffy’e diyordu ortaklıktan demek istediğin şey adamın olayım hemi olmaz kardeşim diye.Ama sonra kabul etmiş en güçlünün Mihawk olduğunu bildiğimize göre Mihawk’ın adamı olmuş :ehe::ehe: Gazeteler Buggy yazar orası ayrı.Doffy çok kıskanacak bunu kendi adamı yapmak istemişti Mihawk kaptı.:oleyo2:
 
KK seviyesi tek takılıyor diye övülürdü. Lakin arkasında ki gücü görmezden gelerek. Koca hükumet... Şimdi de yeni koalisyona yanlıyor 🤭 Tek kalanı ham yaparlar fanlar anlamıştır umarım...
Mihawk tek takılırken fanlar: Adam istese İmparator da olur, Korsan Kral da. İstemiyor, tayfa peşinde de değil tek takılıyor.
Mihawk Buggy ile ortak olunca fanlar: Denizciler peşine düştüğü için ortak olmuş, ne var bunda? Altın çamura düşse de, değerini kaybetmez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık