Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine tek gerçeğin Doflamingo-sama olduğu bir kez daha kanıtlandı.Emir altına girmez tanrı egosuyla gerçek bir boss olduğunu gösterdi.:a::a: Bazı kum oluşumları da Buggy’e kırmızı halı sersin ayaklarını yıkasın sözde had bildirsin kimseye eyvallahı olmasın dostlar alışverişte görsün.:hhh: :hhh::hhh:
Dof muhtemelen hasetinden dudaklarını ısırarak gazete okuyordur şuan ama sen bilirsin.
 
Olayın ne olduğunu nasıl olduğunu gördüğümüz yok, buggy mihawk croco ne anlamda bir araya geldi bilmiyoruz. Aralarında olan ortaklığın sebebi nedir, ne amaçla toplandılar o bile belli değil.

O yüzden konuşmalar biraz erken hacı, ama burada yazılanlar gibi de yok emir aldi, yok öyle yaptı gerçeklik değil mangada böyle birşey yok.

Seride shanks gibi görünen en derin karakterlerden biri mihawk büyük ihtimalle şeytan meyvesi olduğunu da düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda aralarinda ne oldu da böyle bir birliktelik kuruldu göreceğiz.
Yahu gazeteye haber çıkmış Buggy'nin İmparator olduğuna dair, şimdi de ekibinde Mihawk'ın da olduğunu öğreniyoruz. Mihawk isterse Buggy'yi adamdan bile saymasın. Bütün dünyanın gözünde Buggy'nin adamı konumuna düşmüş oldu. Karakterin kendisine bunu yedirememesi gerekiyor, ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık