Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepimiz biliyoruz ki Mihawk, Vista kapışmasın da ciddi olsaydı içinden geçerdi... Mihawk Mf'ye sadece merakından geldi... Shanks gelince de gitti çünkü Tek kollu adamla dövüşmez kksksk şaka bir yana kankası için zamanında endişelen adam kankası gelince tabi ki gidecek... zaten dövüşün sonuydu... :D

Ayrıca zamanında bir dağ haydutu Shanks'i madara etmişti... başka karakteri o halde düşünebiliyor musunuz...? Güçlü karakterlerin ciddi olmadığı anlar var... ciddi oldukları anlarda zaten milletin içinden geçiyorlar... Mihawk serinin geldiği şu noktada artık Yonko olan güç yerini garantilemiştir... :d
 
Konu on yıl önce açılmış karakter hâlâ sahne almadı. Bir an önce görsek de şu tartışma bitse artık.
 
Son düzenleme:
Mihawk'a KK diyenlerle Sağ kol ancak ederler birbirini yiyedursun ama şunu söylemek gerek. Mihawk iyi yazılmış bir karakter değil. Son arclara doğru işlenirse durum kurtarılabilir ama şu ana kadar Zoro'nun hedefi olmaktan başka bir işlevi yoktu.

MF'deki Mihawk üzerinden argümanlara bir de hikaye açısından yaklaşalım. Aramaki'nin neden Wano'ya geldiğini sorgulattı değil mi son bölüm? Shanks'tan kaçacaksan (ki aslında normal bir durum), ne diye 2 yonkou indiren ekibin olduğu adaya gelip Luffy'yi alıp çıkabileceğini düşündün? Yani bu saçmalık Aramaki'nin geliş nedenini sorgulattı ve aslında hikaye açısından çok anlamsız bulduk.
Aslında Mihawk'ın MF'ye gelmesi de böyle. Schi olduğu için, öyle kalacaksa gelmeliydi. Geldi ama keyfine göre takıldı. Aslında hiç bir şey yapmadan arcı bitirdi. Mihawk'ı o arctan çıkarsan hiç bir şey değişmez.

Hal böyle olunca zaten güç dengesi çıkmayacak bir arctan, Mihawk gibi amaçsızca orada çizilmiş bir karakterin gücünü hayatta çıkaramazsınız.
Ben size MF'den daha gerçekçi ve bütüncül deliller vereyim. Oda SBS'de Mihawk, WB ve Shanks'ı beraber övüyor. Ona En güçlü ünvanı veriyor. Kılıcı kararmış ve en iyi 12'likten. Böyle bir karakter amiralden aşağı çıkamaz. Tema ve hikaye anlatımı açısından mümkün değil.
 
öyle bi çarki mihawk sağ kol diyecem zoronun final rakibi olacak ama jozuyu buggyi kesemiyor bi yandanda zamanında shanksla kapışıyormuş şimdi bu adam hangi seviye
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık