Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam kucağında emzikli çocuğu olan kadınların mazlumların olduğu gemileri yok etsin ama biz Orochi'nin kucağındaki Hiyori'yi niye düşünmediler diyelim.
Aynı şey değil. Hyori Shanks için önemli. Ace bundan çok daha güçsüz olduğu halde Kaido’ya dalmak için can atıyor. Sırf Tama’yı kısa süre tanıdı diye. Ace güçsüz olmasına rağmen bundan 10 kat daha adam.
 
Lan bi de insan formundaymış. Yakalandığı sahneden anlayamamıştım. Yamato’ya eksi yazmaz. Şu kadronun yenilmesini beklerdim zaten ama çabuk yakalanmasına şaşırmıştım. Bi de dövüp yakaladı sandım hasar yok kızda.
Şu bölüm amiraller harici kimseye eksi yazmaz.
Bu arada Shanks hakisini kapatmıştır tartışmalarının tekrar alevlenmesi gerekmiyor mu? Sanmıyorum ki Mihawk'ta kral haki olsun :ehe:
 
Şu Momo eziğinden saldırıyı al birde sonra Shanks adaya basmadan seni korkutsun kaç bu kadar ezik bir amiral görmedim bu kınlar kadarda çöpünü görmedim bu tipsiz samuray için zeka özürlü minkler ölüyordu bu çöpü niye almaya çalışıp birde yıkım yaptı Jack onuda anlamıyorum hepsi birbirinden çöp bu Law'da artık ya tayfaya katılmalı yada gelmemeli zaten o geldinden beri Lufy tek savaşa girmedi ittifak bozulmalı artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık