Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 İmparator, Denizciler, Shichibukai dengesi denen bir şey var. Siz hiç bu zamana kadar Yonko kellesi almaya çıkan bir Amiral gördünüz mü? Amiralin geri çekilmesi gayet doğal. Adam dengeyi koruyor zaten şuan Kızılsaç korsanlarıyla savaşmanın bir anlamı yok diyerek savaşın anlamsızlığından bahsetmiş. Muhtemelen Kaido ve BM indirenlerin zayıf düştüğünü akıl edip onları paket edecekti ama Shanks gelince savaşmanın bir mantığı yok diyerek ayrıldı.

Yamato Amiral alır diyenler bu bölümle beraber balon gibi patladı. :D Luffy abisini çağırmak istedi :D:DD::D
Luffy de yonkou ve o dengenin bir parçası. Öyle olsa en başta Luffy'nin peşine düşmemesi lazımdı.

Korktu diyenler var, istiyorlar ki Amiral gördüğü her korsana saldırsın. WB geri vites yapıyor, Roger gizlice ortamdan tüyüyor. Bu ikisi efsane ama amiraller korkak oluyor.
Korsanların denizciler ile savaşmak gibi bir görevi yok. Denizcilerin korsanlar ile savaşmak gibi bir görevi var. Denizciler korsanlardan kaçamaz. Kaçıyorsa gücü yetmeyeceği için kaçıyordur. Buna da taktiksel geri çekilme denir. Askeri olarak mantıklı ama kimse mantıksız demiyor zaten. Asıl olay gücünün yetmemesi.
 
Korsanların denizciler ile savaşmak gibi bir görevi yok. Denizcilerin korsanlar ile savaşmak gibi bir görevi var. Denizciler korsanlardan kaçamaz. Kaçıyorsa gücü yetmeyeceği için kaçıyordur. Buna da taktiksel geri çekilme denir. Askeri olarak mantıklı ama kimse mantıksız demiyor zaten.

O adada Shanks ile teke tek savaşmaya gücü yetmez zaten. Aksini iddia edecek amiral fanı yok.
 
Aslında Goroseilerden akıllı adam
Belki onlardan emir almıştır direkt. Akainu'yu tınlamıyor beşli çete, haber verme gereği bile duymamışlardır.

Gorosei, o kadar korktukları meyveye kullanıcısı savaştan yeni çıkmışken amiral yollamadılarsa Hz. Charlos bile daha iyi yönetir Hükûmet'i. En azından "Hmm, bu meyve güçlü demek. Amiral yollayayım." diye düşünürdü salak.
 
Denizcilerin yüz akı Aramaki, Wano'ya gelmiş. Herkesi kestane gibi çizmiş ve gitmiş. Polat niye kahveden kimseyi öldürmeden çıktıysa, Aramaki de öyle. Biz buradayız demiş. Padişaha baş kaldıranın başı kesilir demiş.
Kürt Raizo, öldü.
Freud Momo, öldü.
Yamato Sarıyayla, öldü.
Kinemon Aklı Kısa, öldü.
Demir Ashura, öldü.
Cerrahpaşalı Lin Lin, öldü.
Kaido Çakır, öldü.
İşte Ben, Ryokugyu, karşındayım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık