Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonko dediğim de Orijinal Yonko diye algılayabilirsin. Eski tartışmalar için diyorum çünkü.
Aokiji ve Sengoku'nun donanmada olduğu tarihlerde amiral > yonkou savunulabilir çok düşünmedim onun üzerine, ts sonrası için Fuji ve Ryo Aokiji ve Sengoku'nun yerini doldurmakta başarısız oluyor bir tık o dönem için yonkou > amiral derim
 
Luffy’nin karşısında olma hatasını yapan herkes bu mangada kaybeder buna Shanks bile dahil onun da itibarı zedelenecek.Diğer mangalarda böyle olmuyor naruto bleach toriko falan rakip taraf kaybediyor ama itibar kaybına uğramıyor.Ana karakterin yoluna çıktı iki güne geyik malzemesi olur demiyorsun.İyi bir dövüyor olaydan bağımsız şekillerde mağlup oluyor ana karakterler seriyi en güçlü bitirmiyor örneğin.Op mangasının en büyük sıkıntılarından biri budur.
katakuri, dof, croco, enel, lucci luffy'nin karşısına çıktıktan sonra değer kaybetmedi bence. bazıları plot armora yenik düştü ama plot armor olmasa luffy'i parça pincik edeceklerinin mesajını verdiler. kaido'da başta luffy'i tekleyerek aradaki farkı gösterdi ama o da plot armora dayanamayıp düştü sonunda.

wb vs akainu'da akainu güzel dayak yese bile, gücünden bir şey kaybetmedi. kizaru sabody'de ray tarafından durduruldu ama kizaru da güç kaybetmedi.

fujitora ile dressrosa da biraz dalga geçti, amirale kafes ittirmesi falan çok saçmaydı.

aramaki bir ise başka bir seviyede çizdi. muhtemelen orjinal amiralleri harcamak istemediğinden aramaki gibi gıcık amiral çizip, birilerinin amiralden güçlü olduğunu aramaki ve fujitora üzerinden anlatmaya çalışacak.
 
bakıp geldim,
Akainu'nun her yeri kan içinde ama terlemesini gidip Shanks'e bağlamak mantıklı değil, Sengoku gereksiz bir savaştan kaçınıyor korku gibi etkenlere de bağlamak doğru değil ki o sırada marinelerde ağır bir kayıp var, Shanks'in BB'yi en güçlü olarak görmesi de zayıf bir varsayım çünkü denizcilerin gereksiz bir savaştan kaçınacağını biliyor oldu da Teach'i en güçlü olarak görseydi bile bu desteksiz bir karakter sözü olarak nitelendirirdik, Akainu dediğimiz adam mangakanın en güçlü insan dediği kişiyle doğrudan savaşa girebiliyor gidip te Shanks'ten korktuğu için saldırmaması pek mantıklı değil


Coby ile karşılıklı dururken terlediği gözükmüyor. Sengoku tabii ki stratejik olarak düşünecek, sonuç olarak dövüşürlerse sonucunu kestiremiyor, kazanacaklarından emin olsa kesinlikle savaşıp bütün korsanları yakalarlar, adamların tek işlevi bu sonuçta. Denizcilerin One Piece gibi veya hazine peşinde koşmak gibi bir olayları yok tek olayları korsanları yakalamak ve kutsal ejderlerin emirlerini dinlemek.

Sadece Akainu değil orada ki en zayıf denizciler bile Beyazsakal ile dövüşmek zorunda çünkü emir gelmiş. Savaşmama gibi bir ihtimalleri yok. Denizcilerin tek olayı korsanlarla dövüşmek demiştim ya, üstüne bir de özel emir vermişler Beyazsakal ile dövüşeceksin demişler, yani bu sebepten. Mihawk'ın Beyazsakal ile dövüşmek için görev aldım ama Shanks dahil değil demesi gibi düşün. Direk emir vermemişler Shanks için, ama gücü yetse saldırır tabii, ama yetmiyor.

Aokiji ve Sengoku'nun donanmada olduğu tarihlerde amiral > yonkou savunulabilir çok düşünmedim onun üzerine, ts sonrası için Fuji ve Ryo Aokiji ve Sengoku'nun yerini doldurmakta başarısız oluyor bir tık o dönem için yonkou > amiral derim
Olabilir, Jinbe'nin dediğine göre denizciler daha güçlenmiş, ancak bunun sebebi muhtemelen SSG'nin gelmesi, ve yeni denizci transferleri ile kor-amirallerin daha güçlenmiş olması olabilir, çünkü 2 Amiral adayları Gion ve Tokikake kor-amiral olmuşlar, Amiral olmasalarda en güçlü Kor-amirallerden olabilirler, aynı şekilde Sentomaru denizci değildi, denizci oldu o da en güçlü kor-amirallerden olmuş olabilir.
 
Yazar küçükken finali çok iyi bir seri yazma hayali ile başlamış bu işlere. Belli ki şu anda tek düşündüğü, serinin sonu. O vakit gelene kadar da kuracağı köprüleri time-skip öncesi gibi demirden değil, tahtadan yapsam kâfi diyor. Yapacak bir şey malesef ki yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık