Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano aslında büyük bir adaymış, ancak yükselen deniz seviyesi nedeniyle küçülmüş.
Tam mesaj atacakken düzeltme geldi. ''Okyanusun ortasında değil mi bu Wano? Deniz nasıl o kadar yükselmiş.'' yazamadım.

Shanks kendi işimize bakalım derken, bir yandan da haki şovu mu yapıyor? Aramaki tırsmamıştır umarım.
 
Bugün amirali dibe çeken, Shanks'ın hakiyi tanrısal gösteren Oda, 2 sene sonra yalamakiyi allah yapıp, shanks'ı yerin dibine sokar. güç dengesini oturtamadığı gibi dönemsel dengeleri kurduğu aşikar. Momo'yu adam ettirir, Odeni tillah yaptırdı sonunda hepsini yedirdi yutturdu. Bu seride yonkou - amiral - sağ kol , sol kol - vice admiral - 100 milyon üstü korsanlar hiçbirinin arasında bir denge yoktur. Tek bir denge var : Para Para Para ! One piece'den akarak gelen para ve serinin geldiği bölüme göre 3-5 haftalık dengeler.

Nice kaliteli karakteri mahvetti. Nice kaliteli karakteri de gelecek bölümlerde mahvedecek.
Oda’nın çok paraya ihtiyacı vardı zaten. Ya haftalık One Piece’den para gelmese fakir kalırım falan diyordu hatta. Ayrıca 2 sene sonra Aramaki gayet güçlü bir şekilde karşımıza gelebilir çünkü -ben ne kadar beğenmesemde- ateş-orman’ı Counterlar diyor. 2 yıl sonra ateş olmayan birine karşı şov yapabilir. Shanks’ın hakiside hep Tanrı seviyesindeydi taa wb’nin gemisinde bile gördük. Ayrıca Shounen serilerin çoğunda düşman çok güçlü gösterilir sonra yenilir bi alışamadınız gitti.
 
geçen bölüm momo ejderha yeteneklerini kullanamıyor diye gösteriyor. shanks bartonun peşine düşüyor diye gösteriyor.

bir bölüm sonra momo ejderha yetenekleriyle amirale zarar veriyor.
shanks wanoya haki salıyor.

bir bölüm önce king, queeni kimseye çaktırmadan ve çizik bile almadan saf dışı bırakan amiral, bir bölüm sonra momo ve yamatodan şamarı yiyor.

oda okuyucuya ters köşe yaptırmayı çok yanlış anlamış.

shanks'ın tayfasında yada gemisinde denizde ışınlanmasını yada çok hızlı gidebilmesini sağlayan bir yetenek var bence. wb ile konuşmaya gittiğinde, kaidoyu durdururken, mf savaşını durdurmaya gittiğinde, şimdide wanoya gelirken kimseye çaktırmadan çok hızlı bir şekilde yol alıyor.
Hep şu şişman olan elemanda ya da Beckmann’da “molekül meyvesi” gibi bir şey olduğunu düşünürdüm.Tüm tayfayı moleküllerine ayırıp başka bir noktada birleştiriyor.
 
@RedTeroR Her türlü sinekten yağ çıkartıyor bu adam. Valla helal :D

Spoiler'a kandınız ama bölüm çıkınca Amiralin kaçmak yerine Shanks'a yöneldiğini görünce bakalım ne yapacaksın. :D Ufak bi çizik almıştır Momo'dan o da ateş ve tahtanın hiyerarşisi yüzündendir :D
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık