Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuçta hepsi korsan kirli adamlar ama Wb Kaido’dan da koca anadan da iyiydi.Acımasızlığına bakarsak Shanks’ten de iyiydi.Kid seni döveceğim diye gelse Ace gibi tayfasına sokardı.Öyle asi tipler seviyor zaten en kötü kemiklerini kırar postalardı.
E yani? Akainudan hallice dedik sonuçta. Bak Kid dedin bence Kid Wbden daha delikanlı olacaktır. En azından killera bir şey olsa kurtarmaya gidelim diyen adamı belki dövmeyebilir. Gerçi sonra düşündüm de sivil katliam falan diyorlardı. Bilemedim :(
 
Orjinal çeviride sövmüş sadece. Bir de bize karşı dövüşmenin cezasını çekecek demiş. Kapanmamış bir mevzu olabilir.
Yalnız aradan çok zaman geçmedi demiş eleman.Kid wanodaki 3 milyarlık seviyesine yakınmış yani.Muhtemelen Law da öyledir.Çok arclar geçti geliştiler ne kadar zaman geçti ohooo sen bilmiyorsun diyen arkadaşlara duyurulur.
 
Korsanlar iyidir yada denizciler iyidir demek anlamsız.Her ikiside içinde iyi ve kötü karakterler barındırıyor.Coby’de denizci Saka’da.Luffy’de korsan BB’de.Fakat öyle bir konu var ki denizciler mevcut düzeni korumak istiyor yani onlar için WG iyi.Ama korsanlar bu düzeni yıkmak istiyor. Bunu yapabilicek KK’da One Piece ulaşmak zorunda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık