Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neymiş gerçek hayali? Özgürlük isteği ile korsanlar kralı olmak bağlantılı değil sanki. :D Bu olmaz dersen ölüm sahnesi var.
bizde bilmiyoruz, henüz açıklanmadı. bahsedilen hayal rogerin oden ve beyazsakala söylediği şeyle aynı yüksek ihtimal.

 
Ben kılıçtan bir hayır bekliyorum. Ejder modundan çıkarsa dallardan kurtulur Momo. Elindeki Enma'dan hallice kılıcı bir savursa kılıcın belki farklı bir yeteneği çıkar. Enma kullanıcının hakisini çekiyordu, belki diğer kılıç da rakibin hakisini/enerjisini çekiyordur, Naruto'daki balıkadam kılıklı kılıçustası gibi bir şey çıkarsa Aramaki'yi duman eder. :)
Şeyi bilmiyorum ya bu arada, yaşı büyüdü ya şimdi Momo'nun, kabiliyetleri aynı kaldı da sadece fiziksel olarak mı gelişti, yoksa hiç bu olay olmamış olsaydı 20 yaşında olacağı kişi mi oldu direkt.
 
Raftel'e gidiş olayında 4 kitabenin yolu gösterme hikâyesi biraz saçma geliyor bana. Acaba ben mi yanlış biliyorum? Eğer ben yanlış anlamadıysam bu olayın altının iyice doldurulması lazım. Çünkü mantıken zaten 2 veya 3 tanesinin verdiği koordinatları takip ettiğinde zaten Raftel'i bulabiliyor olmalısın.
 
Sabo'nun ön plana çıkmasını sevdim. Biraz farklı karakterlerinde iş yaptığını görelim artık. Dünya Hasırşapkaların etrafında dönmüyor sonuçta.
 
Teke tek dalmazsın alırsın. Ayrıca bir kişinin iki meyve yediği de görüşmemişti. Pek ala 2 meyvenin birleşimi olan tek meyve de görebiliriz. Luffynin meyvesi mesela hem paramercia hem zoanın birleşimi gibi.
Senin yazdığın şeyler biraz fantastik kaçıyor üstadım. Shanks'l Karasakal'a tayfacak dalacak da Bb tayfasının eli armut mu toplayacak ? Hee dersin ki tenhada yakalarlar öyle yaparlar böyle yaparlar falan ama bunların hepsi zorlama senaryo olur.

Bb'nin çift meyve olayı +450 bölümlük bir olay. Şimdi tutup da 2-3 meyve ruhu tek meyveye girecek demek sıvamanın farklı bir boyutu olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık