Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramaki ile sıkıntı bu bölüm değil gelecek bölüm olacak Momo vs Aramaki :ehe:,

Zamanında Oden'i hiçbir amiral yenemez dediğimde hikaye anlatanları göreceğiz :mincika:
 
Oden çok iyi bir savaşçıydı ama çok kötü bit yöneticiydi. İnsanlarıma zarar gelmesin diye kaido ve orochi ile zamanında topyekün samuraylar ile birlikte saldırıp ülkesini korumadı ve bedelini halkı ödedi. 20 sene boyunca esaret altında yaşadılar, onurları ve gururları çiğnendi ve belki savaşsalar verecekleri layıptan daha fazla insan kaybettiler.
Yani wanonun coğrafyası ve halkı sayesinde wano kendisini koruyabilecek güce sahip. Kötü yönetici yüzünden zayıf düştü. Bu her devletin başına gelebilir. Momo şu an zayıf ama çok hızlı gelişecektir. İki taraftan birine dahil olmalarına gerek yok. Dünya hükümeti wanoya sürekli amiral gönderemez. Devrimcilerle başları belada şu anda. Bütün gücünü oraya odaklarsa devrimciler ve korsanlar çok güçlenir.
Tamamda şuan seninde kabullendiğin gibi momo suan zayıf ve aramaki suan için söylüyor ileridede güclü olacaktır illakj meyve ve klanın gücü var sonuçta ama o zamanlarda hile wano saldiriya uğramayacak diyemez kimse suan bile momo hala lufylere muhtaç aramakiye sağlam vurdu dediğimiz yamato bile hasırşapka artık o yüzden bende sizle ayni düşünsemde aramakinin haklı yanını görmezden gelemem
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık