Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    386
Kısa süreli olarak öyle. Yakında tayfa Shanks veya Teach'le savaşırsa bu sağ kol üstü muhabbeti anlamsız olacak. Katakuri kıyas kabul etmez mesela bu King veya Queen'le.
Shiryu vs Zoro (2. Komutan)
Pizarro vs Sanji (4. Komutan)
Devon vs Yamato (6. Komutan)
Vasco Shot vs Jimbei (8. Komutan)

Teach'in 6. Seviye mahkumlarındaki adamlar ana kuvvetleri ve yüksekten düşüğe böyle oluyor. Ben bunu ne zamandan beri ifade ediyorum Yamato şuan Sanjiden çok net daha güçlü mü ? Evet :) beni bu alakadar eder önümüzdeki maçlara zamanı gelince bakarız
 
Attığın ikinci sahne birinci sahne zaten birbiriye bağlantılı.

Bak öncesini atayım sana;


Kadın Kid'e odaklıyken bir sonraki sayfada bu oluyor.
Arkasından taş atıp yere düşüyor sonra kadının üstüne çıkıyor. Bu birebir yüzleşme falan değil. Kid direkt kafa kafaya çarpışıyor.
Öncesinde Kid yer almış olabilir fakat Misery'i salarken " onlar " diyor. Law'ın arkada olduğunu gösteren net bir ibarede yok. Ona animede bakarız.

Ancak Puncture Wille uygulamada öncesinde havada süzülüyor. Saldırıya hazırlık yapıyor. Önüne geçiyor. Saldırı için yine bir süre bekliyor. Ne kadar zaman geçiyordur orada bilemem. Mom, saldırıdan kurtulmaya çalışıyor. Direkt saldırıyı uygulasa senin canın sağolsun derdim de kılıcın inmesi için bekliyor Mom'dan aklını yitirmiş herhalde homieleri kullanmak ya da başka bir şey yapmak varken sadece yumrukluyor, burada 1 v 1 yüzleşme var.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık