Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kutsal ejderlere deilde garp için saldırıyor olsaydı yada en kötü ihtimal akainu için saldırmış olsa istisnasız daşşaklı adam derdikte :D kutsal ejder için nedir :D
Belki Kutsal ejderlerin tarafında olmadan bir şey yapamazsınız, mecburen onların tarafında olmalısınız manasında demiştir.:bilmem:
 
Bir karakteri yüceltirken çok yüceltiyoruz,gömerkende çok fazla gömüyoruz.

Ryokugyu'nun Yamato'yu almasında bir sakınca yok.Adam amiral bırakın da teke tekte alabilsin Yamato'yu.Bunda hiçbir sıkıntı yok.

Benim tuhafıma giden şey Ryokugyu'nun Luffy'i aldıktan sonra Law'ı,Kid'i,Zoro'yu,Sanji'yi ve hatta partide bulunan herkesi tek başına tokatlayabilir diyenlerde.

Luffy, evrenin yaşayan en güçlü canlısını yenmiş,Law-Kid yine evrenin en güçlü isimlerinden birini devirmiş....Bırakında bunlarda Ryokugyu'yu tokatlayabilsin yani.

Luffy dediğiniz adam tek başına Ryokugyu'yu orta zorlukta alır.Çünkü şuanda serinin benim gözümde en güçlüsü Luffy.Adam serideki en yüksek ödüle sahip ve serinin en güçlü yaratığı olarak ifade edilen Kaido'yu yerin 100m altına birtek yumruk darbesiyle postalamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık