Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramaki için SBS'de hükümete ters demişti Oda. Ben yine umutluyum. Aksi halde Fujitora lafı çakardı buna yemek yerken. Kutsal Ejderlerle arası iyi olan tek Amiral Kizaru'dur, o zaten takmıyordur böyle meseleleri.
 
Yumurta nasıl doğada kendi kendine var. :( Ağa sadece domates desen sorun çıkmayacak.:D

Bu arada ormanın logia olması rahatsız etmedi beni.
Doğa'da tavuk var yumurtlayınca doğada yumurta da oluyor :ehe:
İşin özeti bu kafayla her türlü meyve logia olur yarın bir gün patates logiası görebiliriz mesela :bilmem:
 
Yalakalık ne alaka? Belki bahsettiği kişiden çok büyük bir iyilik görmüştür ve ona bir şekilde karşılık vermek istiyordur. Sence bu durum yalakalık mıdır, verilen kıymeti bilmek midir? Evet, haksızlık payları vardı. Çünkü Aramaki'nin gücüne dair kimse bir şey bilmiyordu, belki Sugar gibi herkesi bir anda etkisiz hale getirebilecek bir gücü var, biliyor muyuz? Görmeden konuşulduğu için konuşanları eleştirdim. Gördüğün gibi karakterin ne mal olduğu ortaya çıkınca direkt aradan çekildim.
Ne mal olduğu belli olduğunda verdiğin kararı takdir ediyorum. Bir amiral gücü yonkouya yetse bile orada hiç karşılaşmadığı ve bilmediği insanlardan oluşan sayıca bir yonkoudan fazlası var. Adamın gücünün sınırları bilinmese bile belli bir çerçevede ne olduğunu gördük. Pervasız yada kibirli hareket etmesi mevkisine göre çok saçma. Ayrıca komutanların gücüne verdiği cevap ve yaranmak istediği tarafın tıyneti belli. Akainu için yapıyorsa o da aşırı bir karakter, hükümet için yapıyorsa o başlı başına bir fecaat, kutsallar için yapıyorsa konuşmaya lüzum yok ki öyle görünüyor. Fujitora ilk görüldüğü anlardan itibaren farklı bir imaj çizdi ama bunun bıraktığı izlenim baştan itibaren falsolu. Bütün amiralleri gördük ve insani olarak sempati uyandıracakların Aokiji ve Fujitora olması bize ilk gösterimin ne kadar iyi bir referans olduğunun göstergesi. Sugar tarzı karakterlerin uğraşabileceği klasmanı artık geçtiğimizi düşünüyorum geleceği görme olayından itibaren. Orada amiral seviyesinde bir Sugar bile olsa rakipleri ciddi savaşlarda yakalanacak karakterler değil ( komedi için esnetilebiliyor).

Özetle bence yaptığı yalakalık ve amiralin kibirlice oraya gitmesi eleştirilesi. Ben sencesini sormuştum öğrendim, bencesini de ifade ettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık