Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Yamato, Kaido'yu da yere yapıştırmıştı. Neden abartılıyor anlamadım. Jozu vurunca Kuzan'ın ağzından kan geldi ancak aynı Jozu sonra kolsuz buz kalıbı olarak arkadaşları tarafından taşınmadı mı ?


Abi karkateri abarttınız sonra da bir olayla hemen yerin dibine sokar oldunuz. OP evreni mantıksızlıklar denklemidir, bu kadar yükselmeyin adostlar yav.
Kuzan ve Kızılköpek'e hakili saldırılarla bile ulaşmak zor çizilmişti. Bir de yonkou'lar inanılmaz tank, hasar alsalar da o kadar etkilenmiyor, amirallerin öyle lüksleri yok deniliyordu:D Fuji'de bu algının kaybolması gerekiyordu ama cıks. Devam edip bu bölümde de öyle olmadığı görününce zehri attık:D
 
Akainu bişileri sorgulayan bir tip , geldiği konumun hakkını vermek istiyor ve kutsal ejderlerdende çok haz etmiyor gibi. Cobra ölümü ve Vivinin kayboluşu bunların peşine düşecek ve belki darbe girişimi olur :bilmem:

Ama nedense bana çok vakti yok gibi hissettirdi Akainu . Her an belirli bir karakterin tanıtımı ve güçlü gösterilmesi için kurban rolünde gibi
Akainu bana kalırsa emir almayı sevmeyen bir tip hükümeti saf dışı bırakıp tek olmak isticek bir tip gibi geliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 59)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık