Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy kendi şapkasina dokunulunca ağlayıp gidip Carmel Ana'nın fotografini kirmasa hak verirdim de Bartonunki devede kulak kalıyor bunun yanında. Kücuk mevzular. Ben Bartoya sahip çikmasinı beklerim.
Adamına göre muamele yapan bir yanı var Luffy'nin. BB'nin bayrağının yakılmasıyla Shanks'ın bayrağın yakılmasına aynı tepkiyi vereceğini sanmam. O yüzden Shanks Barto'yu öldürmek gibi bir şey yapmadıkça vereceği ceza yüzünden düşmanlık beslemez.
 
Son düzenleme:
Baya oldu ama koramiralken yoktu. Ohara katliamı sırasında yoktu, o da 22 yıl önceydi. Bu da demektir ki 33 yaşından sonra yemiş. Belki amiral olmadan kısa bir süre önce yemiştir, bilmiyoruz.
Nasil yoktu oharadan kaçan gemiye magma saldirisi yapmisti diye biliyom hatta aokiji baya şok falan olmustu
 
Saç renkleri at renklerine uyuyor. Kırmızı, Siyah, Soluk mavi, beyaz ( nika ). Shanks Savaş, Teach Kıtlık, Buggy reis Ölüm, Luffy tabi ki de İsa. Teach' in yarattığı kıtlığa karşı Shanks' in başlattığı savaşta Buggy, Luffy' yi öldürdükten sonra Luffy yeniden hayata dönecek. Bundan iyi teori gördüyseniz forumu baştan okumanızı öneririm.
 
Shanks hain de Luffy'ye ihanet edecek de gizli planları var da bilmem ne... Helali hoş olsun her ne yapacaksa. İstediğin gibi oyna Luffy'yle. Luffy ile savaşsan da Luffy'yi kullansan da biz senden razıyız.

Luffy'nin Shanks'a verdiği zararlar:
1-) Gül gibi meyve gitti
Adam belki de kendisi için çalmıştı meyveyi ne belli? O sıralarda 29-30 yaşında olan diri bir Shanks, gayet de güzel kullanırdı meyveyi. Eğer ''çok özel'' bir şartı yoksa da kesinlikle uyandırırdı. Sen git bin bir zorlukla hükûmetten meyveyi çal ve bu uğurda 1 sene boyunca ücra bir yerde saklan ama ne idüğü belirsiz aç bir velet gelip yesin meyveyi.

2-) Kol gitti
Evet sırttan alınan bir yara kılıç ustası için bir utançtır ama tek kolu olmayan adama da kılıç ustası demiyorlar. Bu daha büyük bir utançtır. Adam sakat diye ciddiye alıp düello bile yapmıyorlar. Alkole vurdu kendini.

3-) Onur, gurur, haysiyet gitti
Bayrak yakmak ne demektir ağalar sorarım size? Adam ol da adamlarına sahip çık efendi. İki kolunu kestirip koysan Shanks'ın önüne ancak öyle ödersin bu yapılan hareketin bedelini.

Hasır şapkanın kevgire dönmüş olmasından ve Shanks'ın düşmanı olan Kid ile Luffy'nin gayrı resmi olsa da ittifak kurmuş olmasına değinmiyorum bile.
 
Shanks ile Luffy vs imkansız Shanks'e birşey olacak büyük ihtimalle karasakal tarafından olacak Luffy iyice bileylenecek 2 D. Kapışması olacak bakalım 😂
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık