Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo'nun silahlanması>Zoro'nun silahlanması net bir şekilde. Zoro'nun ileri seviyeli silahlanmayı gördüğü ilk atak olan Red Rock atağında dediği laf"yaşlı adamdan öğrendiği haki bu muymuş " Sabo Dresssrosa'da zaten o silahlanmanın daha iyisini kullanıyor :D
Sabo temas olmadan silahlanma kullanmayı göstermedi, ama içeriden parçalayan tekniği kullanıyorsa bu olabilir. Ancak onu da Ryusoken tekniği ile yapıyor belki teknik ile alakalıdır.
Aramaki bu adamlara saldırmamış. Queen ve King saldırınca küsküyü yemişler. Zoro Yonkou atağı sıyırdı çatı dövüşü verdi. Ayrıca King'i yenmek için kendini aşmak zorunda kaldı ve Enma ile hakisi neredeyse ölene kadar çekildi. Luffy ise Kaido ile savaştı yendi.

King savaş içinde kendini zorlamadı. Savaş sonuna kadar adam akıllı ağır hasar yemedi. Sonda sağlam darbe ile düştü. Bu adam Antik Zoan iyileşme hızı çok daha iyi olabilir ki arc boyunca antik zoanların vücutları hep övüldü.

Queen ise yine aşırı uzun süreli bir dövüşün sonunda yenilmedi. Hatta dövüş o kadar lakayitti ki fare peşinde iken yediği saldırı ile yenildi. Ve bu adam da bir antik Zoan.

Açıkçası bunların Luffy ve Zoro kadar hasarlı ve tükenmiş olduklarını düşünmüyorum. Bu sadece bir bahane.
İyi de Luffy Zoan'ın kralı, 1 hafta da iyileşti işte. King ve Queen dövüşü kaybettiler, uzuvlarını, kanatlarını, ve kılıçları parçalandı, daha zayıf bir Zoan ile mi daha hızlı iyileşecekler? Zoro bir sürü Mink ilacı aldı, Chopper tedavi etti, yatalak kaldı 1 hafta. Eğer King, Zoro'dan hızlı iyileştiyse, o zaman Zoro'nun dövüşü kazanmasının ne anlamı kalıyor? King kazanmış sayılır, Zoro yatalak haldeyken King gidip öldürür Zoro'yu çünkü, dediğim gibi mantıklı değil.

Üstelik Kaido yenilmiş, Wano kaybedilmiş, King ile Queen ne alaka Amirale saldırıyorlar, bu sana mantıklı geliyor mu? ''Kaido'yu ve Wano'yu kaybettik, ama gidip bir Amirale saldırıp onu Wano'dan kovalım, Luffy ve diğerlerinin yapması gereken işi biz yapalım'' mı demişler? Bu adamların Wano'da bir geleceği yok, ne diye kalkıp halen Wano'yu korumaya çalışsınlar ki, asıl Wano'da kaldıkları sürece gene küsküyü yiyip defolup gidecekler onlar, Wano'da beklemeleri hiç mantıklı değil. Oradan kaçmaları lazım mantıken, Luffy için Amirale mi saldırıyor bunlar? Sonuçta Kaido bitti, yeni lider Luffy orada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık