Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amirale yapistırıp geçen yamato görüyoruz bir diğer amiralle kafa kafaya duran zoro gördük k.b ama amirallerin seviyesini yerlerde tutuyor suan oda tabi daha net ve tam bir savaşa tutuşmadılar ama amiraller bariz güçlü olsalardı bu farkı sergilerdi k.b ama oda denizcileri ve amiralleri serinin sonunda düşman kapasitesinde bile bırakmayabilir.eskiden korkulan denizci profilini pek bırakmadı tabi yeni bir güç çıkartıp amirallere bağlamazsa farklı.
ileriki çekişmeler amiralleri aşar
 
Shanksin öne piece bulma işi kaido düşmesinden değil de, jöy boyun ortaya çıkmasından dolayi da olabilir....Bence shanks rogerla adaya gitmese bile herşeyi biliyor.
Aklıma güzel bir fikir getirdin.

Goroseiler bilindiği üzere Luffy'nin Gear 5 formunu yani Joy Boy görüntülerini dünyaya sızdırılmasını engellemeye çalışmışlar ama başaramamışlardı.

Acaba Goroseiler,Luffy'nin bu görüntüsünü Shanks gibi eskiden Roger'ın tayfasında bulunan ve Joy Boy'un sırrını bilen kişilerden saklamak gibi bir amaçları mı vardı?

Dediğin gibi Shanks, Luffy'nin Joy Boy olduğunu gazetelerden gördü ve Joy Boy'un sırrını bildiğinden One Piece için şimdi harekete geçti.Goroseiler de Shanks gibi Roger korsanlarının Luffy'nin Joy Boy olduğunu öğrenmesinler diye Luffy'nin Gear 5'li olan fotoğrafını yayınlamak istemediler.
 
Shanks luffy joyboy olduğunu bence en başından beri biliyordu sadece ne zaman ortaya çıkaracağını bilmediğinden bekliyordu.
Şimdi shanks wano dibine kadar gelmiş bakalım karşılaşcaklar mı yoksa shanks amacı dünya hükümetini wanodan uzak durmasını sağlamak mı ?
Sonuçta 2 yonkou ile kapışan luffyleri korumak için wano kapısına kadar shanks gelmesi + barto da oralarda demekki luffy fan grubuda yakınlarda.
Karasakalda yolda meselesi vardı bi ara nolcakkkk :oleyo2: :oleyo2: :oleyo2: :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık