Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks, Luffy'lerle Bartolomeo'nun hayatı karşılığında pazarlık yapacak muhtemelen. Öldüreceğini sanmıyorum ama başarısız olacağını da düşünmüyorum.
 
Bir amiralin bir Yonkoya denk olması imkansız, yapmayın. :) Öyle bir şey olsa Yonko barındırmazdı denizciler, 2 amiral gönderir süpürürlerdi. Amiraller canavar ama Yonkolar çok ayrı kulvarda. BM'nin inişi hikaye icabıydı ama Kaido'nun yaptıkları ortada. Adam düşünce anca amiral adaya gelmeye cesaret edebiliyor. Shanks bile Kaido düşünce adaya geliyor, One Piece'den bahsediyor. Çok büyük bu adamlar. WG'nin tırstığı kadar varlar. :)
Shanksin öne piece bulma işi kaido düşmesinden değil de, jöy boyun ortaya çıkmasından dolayi da olabilir....Bence shanks rogerla adaya gitmese bile herşeyi biliyor.
 
  • Like
Tepkiler: Sdf
Adam 3 Amiralin toplanıp birlikte saldırıp yapamadığını yaptı ve Luffy'i öldürdü, daha büyük feat mi olur :) OP seinen olsa bizim tarafta sağ kimse kalmazdı. BM Kid ve Law'ı öldürür, Kaido 9 kını, Zoro'yu Luffy'i öldürürdü. Plot sağolsun Kinemonu bile öldürtmedi E. Oda. :)
Op seinen olsa Aokiji Water7 arcından önce bitirmişti seriyi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 64)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık