Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basit bir örnek vereyim, Luffy yaptığı dövüşlerden birisinde yeniliyor, Dressrosa veya Punk Hazard. Zoro halen 1 hafta geçmiş orada takılacak mı Luffy yenilmişken? King'in bu durumu sana mantıklı geldi mi? Üstelik bu adam maskesiz dolaşmaz, kılıcı ve kanadı Zoro'ya karşı parçalandı, daha maske takacak hali bile yok, zoan kullandı mı kullanmadı mı belli değil. Aramaki Queen'e vururken beni zorlamayın demiştim gibisinden bir şey diyor, önceden dövüştüler mi ki bunu diyor? Belli değil.
Aramaki bu adamlara saldırmamış. Queen ve King saldırınca küsküyü yemişler. Zoro Yonkou atağı sıyırdı çatı dövüşü verdi. Ayrıca King'i yenmek için kendini aşmak zorunda kaldı ve Enma ile hakisi neredeyse ölene kadar çekildi. Luffy ise Kaido ile savaştı yendi.

King savaş içinde kendini zorlamadı. Savaş sonuna kadar adam akıllı ağır hasar yemedi. Sonda sağlam darbe ile düştü. Bu adam Antik Zoan iyileşme hızı çok daha iyi olabilir ki arc boyunca antik zoanların vücutları hep övüldü.

Queen ise yine aşırı uzun süreli bir dövüşün sonunda yenilmedi. Hatta dövüş o kadar lakayitti ki fare peşinde iken yediği saldırı ile yenildi. Ve bu adam da bir antik Zoan.

Açıkçası bunların Luffy ve Zoro kadar hasarlı ve tükenmiş olduklarını düşünmüyorum. Bu sadece bir bahane.
 
Sabo'nun meyve Zoro'ya işlemiyor. Diğer alanlara baktığımız zaman kral haki üstünlüğü var Zoro'nun. Enma ile normal silahlanmada da geçer. Gözlemde Sabo alır. Zekada Sabo savaş zekasında Zoro alır. Hızda Sabo anlık hızda Zoro alır. Skillerde ve combolarda da Zoro önde.
Zoro>Sabo.
Sabo Ryou biliyor yüksek ihtimalle. Silahlanma da Zoro'nun önüne koyarım şahsen.
 
Bir tane daha kod adlı koramiral ortaya çıktı. Bu adamin Amiral seviyesi olduğunu sanmıyorum. Ama benim sevdiğim tarzda, yani askeri kurumsal meselelerin derinine inecek bir karakter olacak gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık