Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oh be çok şükür Ace sahnesi yaşanmadı. Sabo düşündüğüm gibi Kuma'yı kurtardı. Adamlarda al kaç meyveleri var gerçektende... Kobra'yı da kendileri öldürüp Sabo'nun üstüne yıktılar bunu daha önce yazan arkadaşlar olmuştu haklı çıktılar gayette akıllıca bir suçlama oldu.

Tam Shanks Luffy ile buluşacak kardeş şapkayı geri alma vakti geldi diyecek SODA dur biraz daha bekleteyim bu görüşmeyi dercesine Barto peşine düşüyor. Ya sal 2 adamını gitsin halletsin senin ne işin var.

SODA bize Shanks Luffy görüşmesini göstermemek için kasıyor resmen ya... Tam da ada'da amiral varken adaya girseydi ne iyi olurdu. Aramaki götüne baka baka kaçardı.
 
Ormanadam'ı paramecia beklerken nasıl logia çıktı lan bu adam ? Ne alaka yani ? Oda'nın son zamanlarda çıkarttığı meyveler üzerindeki fantazini de anlayabilmiş değilim. Logia görünümlü paramecia, paramecia görünümlü logia.. Bu ne lan ? Doğan görünümlü Şahin gibi. Mal adam.
Niye la illa akışkan mi olmasi gerekiyor logialarin. Mesela Dof logia olsa okey derdim baya baya. Buda onun gibi bişey işte. Bedenini full neyse bu meyvesi artik agac mi bitki mi donusturebiliyo.
 
956 bölüme ve şimdiki spoilere bakarsak; Öldü denilen kişi alabasta kralıymış, ölümünü de sabonun üstüne atmışlar ve karakterlerin tepkilerinden sabo nun ölmediğine yakalandığına inanmamız yanlış olmaz. Kumanın kurtarıldığı da yazıyordu. Büyük ihtimal devrimcilerin kaçması için sabo kendini feda etti. İleri de büyük bir savaş olacağını bir yerde okumuştum. Belki ace gibi sabo da başka bir savaşı tetikler.
 
Koca yürekli aramaki mariejois te saboyu ateşlerin imparatoru yapmış istediği övgüyü ve aferini akainu dan alamayınca wano ya gelip yamatoyu yıldırımların imparatoru yapmaya çalışıyor. :sapkali:
 
Bu Shanks Wano semalarında fakat Barto'yu da öldürmek istiyor önce. Ayrıca One Piece'i hedefine koymuş. Naptı bu adam Wano'ya gelip gizlice Red Pone'yi mi kopyaladı. Wano'da olmasının tek anlamı budur herhalde. Barto gelmediğine göre.
 
Nasıl olduğunu açıklasana. :d Mesela Ace serinin ilk yarısında namı bile anılmazken, Sabo öldükten sonra seride Luffy'nin ağabeyi olsun diye seriye girip, Sabo'nun Mera Mera meyvesini falan mı yedi? 🤭
Namı anılmazken biz anılmadı sanıyormuşuz adam dragondan eğitim alıyormış 😂 sahneye bir çıktı pir çıktı iki amiral indirdi adam daha ne yapsın :) ace gibi amiralden tek yiyip ölmedi 😂😂
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 100)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık