Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbaf, BB vs luffy'ler, raftel, hükümet vs. luffy'ler. Başka arc ihtimali var mı? BB vs. shanks ya da wcı olabilir ama off panel bekliyorum. Digerleri için ekstra arc olmayabilir araya serpebilir oda diger shicilerin durumu, denizciler vb. Bir nedenden mihawk vs'si de beklemiyorum ölebilir ya da yakalanabilir denizcilere. Vegapunk silahi ile olursa çok saglam bir hikaye olabilir. Devrimcilerle ilgili dragon ve digerleri bir arc gelebilir. Olmasa bile kesinlikle bir yerlerde vericektir. Dragon'un hükümet ve Im ile ilgili birçok şey bilmesi mümkün.

Buggy tam op'luk karakter. Buradan belki hikaye gelebilir. Shanks ölürse farklı seneryolarda mümkün. Hükümet yüzlerce sene gomu gomu'yu aramis shanks yürütmüs buna ragmen konusuyor gorosei. Bunda bir bit yenigi olursa garip gelmez. Ajan vb'de olabilir.
 
Hadi büyük bir beklentimi yazayım. 1 aylık ara normal değil. Bu arada Sabo olayı netleşecektir ve bu bölümde sabo bilgisine biz ulaşacağız ama luffy ulaşmayacak. Aramakiyi ve wanoyu görmeden, atlayıp başka yerlerden haberler getirerek yeni geçiş arkını anlatıp, sonra wanoyu bitirecek bence. Lineer anlatımı biraz bozması gerek bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık