Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

@Sir Crocodile şunu merak ettim fiziksel kapışma olmadan croco full kurutmaya oynasa aramaki full meyvesiyle saldırsa kim kazanır sence bu durumu
Aramaki'nin meyvesi eğer ''Mitolojik'' tarzında çok çok özel bir meyve değilse o zaman en iyi ihtimalle ''Logia'' olur. Bence ''Paramecia'' gibi duruyor şuan göründüğü kadarıyla. O durumda da meyve üstünlüğü Crocodile da olur gibi görünüyor. Aramaki etrafı çiçek açtırsa da istediği gibi bu tip bir olayda meyve üstünlüğüne bakılır.

Çünkü nu adam dümdüz doğa ile ilgili bir güce sahip olacak. Diğer tarafta bunu yok eden bir güç var, hele de Aramaki Paramecia ise zaten tartışmaya gerek bile olmaz. Çünkü baştan zaten Logia>Paramecia kesin bir olay. Bu konuda meyveyi kullanan kişilere göre durum değişebilir bazen ama Crocodile zaten meyveyi üst sınırda kullanan karakter.
 
Witcher’daki leshen gibi bişey yakışır amiral’e :

Eğer yaratığa dönüştüyse üstünü çıkarma sebebi o olabilir. Herif rakibini emiyor normal bitki gücü değil bu. Tabi ip ve bisküviyle yapılanları gördükten sonra şaşırmam ama mitolojik yaratık gücü çıksa daha iyi olur bence.

Galiba emdiği adamlar sayesinde kendini iyileştiriyor bi de. Pantolonu hasarlı ama kendisinde çizik yoktu. Ezdiği için de olabilir ama eğer iyileşebiliyorsa bu adam wanodaki kalabalıkta iyi iş yapar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık