Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

bana göre torikoda 3 tane şeytan çıkması dışında olay gelişimi ve işleyişinde absurtlük yoktu
Ben onu absürtlük olarak nitelendirmezdim. Çoğu senaryoda ana karakterlerin sıra dışı bir özelliği vardır, Toriko'daki o durumu da seri sonunda açıklanmış olan sıradışı bir özellik olarak görüyorum. Bu sıradışı özellik sayesinde serinin sonlarındaki dev güçlerle rekabet edecek hale geldi, olağan bir şekilde gelişmeye devam etseydi ana karakterin etkisiz eleman olarak gelip geçtiği bir seri okumuş olacaktık.
 
bana göre torikoda 3 tane şeytan çıkması dışında olay gelişimi ve işleyişinde absurtlük yoktu
@ƊƛƝƬЄ nin dediği doğru, Toriko'da sıradışılık olmasa diğer 3 KK gibi olurdu, serinin sonunda diğerleriyle rekabet edemezdi. Karşılarında yüzlerce yıldır yaşayan insanlar ve diğer varlıklar var. Ama tabi mangaka Toriko'nun nasıl bir karakter olduğunu, potansiyelini ve sıradışılığını ilmek ilmek işlemiş, sonradan yaptım oldu olayı değil. Adamın saçından yara izine kadar hep açıklanarak bağlanarak ilerliyor. Chichiye de ağzıyla söyletiyor, Toriko'nun durumundakilerin istisna olduğunu belirtiyor. Ha 1-2 kişi daha çıkarabilir miydi, çıkarırdı bence ama seriyi hızlandırdığı için çok üzerinde duramadı sanırım. :)
 
Midora'nın bu iki sahnesi çok iyiydi zaten özel renklendirmişler.



Mangaka Midora ve İchiryu tiplerini çok iyi çizmiş özellikle.Öyle birbirine benzer karakter çizilenlerden değil.Kesinlikle rol modelleri olduğunu düşünüyorum.Jirou da orjinal bir tip ama o çirkin kral kıvamında.
 
Kaçıncı bölüme geldin, ara ara yaz da değerlendirek :)

@King başladın mı hacı :)
90lı bölümlerdeyim Sunny'le karşılaştılar Teppei'nin hocasını görmeye gidiyorlar Merak ettim nasıl bir çar acaba. Şu ana kadar arclar hızlıca aktı geçti shounenlerde en çok hoşuma giden şey serinin temposunu kaybetmemesi Torikoda böyle ilerliyor karakterlerde ilgi çekici okutturuyor seri kendini 80 seviyeli böcek vardı son arcta Toriko o böceği yenemezdi büyük ihtimal karşılaşsalar. Acaba ilerde karakterler ne kadar güçlenecek falan merak ediyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık