Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Analiz] Marineford Savaşın'daki Akainu - Beyazbıyık Karşılaşması

WB Aka'yı mf de yenmiştir onda sorun yokta o dövüşten aralarında uçurum olduğu sonucu nasıl çıkıyor ? Savaş boyunca birbirlerine 2 tane vuruş yapıyorlar.Aldıkları hasar bakımından ne kadar fark var ? Akainu WB'nin ilk saldırısına hazırlıksız yakalanmasından dolayı haki savunması bile yapamıyor muhtemelen.O deprem yumruğuna saf dayanıklılığıyla cevap veriyor.Ona rağmen reaksiyon gösterebiliyor.Kaldı ki o deprem yumruğu da sıradan bir deprem yumruğu değil.WB'nin en motive haliyle attığı 2 deprem yumruğu.

WB o dövüşü kazanmıştır ama öyle uçurumda yok.
 
Wb Akainu'yu deliğe düşürerek yenmiş sayılıyorsa, Bm'de bomba olmadan yenilmiş sayılır. Sonuçta o da deliğe düştü. Akainu'nun 2 bölüm sonra kalkmasına rağmen yenildi sayılıyorsa bu kadın da yenilmiş olurdu. Kid ve Law'a yazar.
 
Akainu ölümcül yara almamışken wb ölümü garantiledi diye mi değil?
Luffy'nin Zoro'nun birçok galibiyeti o şekilde oldu ama bayıldıklarında düşman artık çevreleri için tehdit olmaktan çıkıyorlar. Akainu için böyle bir şey söz konusu değil sadece bir uzaklaştırma var. Wb, Akainu yerdeyken bisentoyu saplasa dövüş anca berabere bitecekti. Wb, Aka dövüşünden hiçbir şey kazanamadı.
 
Kendine her an suikast girişiminde bulunan biri var tayfada. WB'nin farlar açık beklemesi doğal ki konsantresini bozacak hiçbir şey yok. Savaş alanı gibi de değil yani. Her ne ise olay şu ki Akainu'nun WB'yi önceden farketmediği zaten çizimiyle, tepkisiyle belli edilmiş. Sen farketti diyorsan yapacak bir şey yok. Ben farketmediğini düşünüyorum.
Farlar açık bekliyor olsa saldırıya geçtiği anda uyanır iki yumruk çakar yollardı bebeyi. Adam horlarken hakisi kendiliğinden pataklayıp defediyor. :hhh:
Ayrıca Ace için önlem almak ihtiyacı duysa baştan salmazdı veledi. Ya da tayfaya der odamı kollayın diye.

Benim o saldırı ile gördüğüm Whitebeard bulunduğu yerden dosdoğru saldırıyor Kızılite. Önmüş arkaymış umursamadan. Adam amiral sonuçta. O saldırıyı her türlü görecektir. İster bir an öncesinde olsun ister 10 an öncesinde. Görebildiği sürece sorun yok. Meyvesi logia en nihayetinde. Zırh hakisi de var.
Ben o yüzden bu saldırıda tartışmaya değer bir şey görmüyorum.
 
Savaşta adama dünyanın handikabı verildi Akainu ile çarpışmadan önce. Nedense bu hep gözardı ediliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık