Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparatorlar vs. Amiraller

Yonkoular mı Amiraller mi


  • Kullanılan toplam oy
    351
O oranı en son 1.5'a düşünmüştük kanka :D



Sadece Shiki'yi eklersek o iş biter. Ya da Bb'yi çıkarıp prime Wb'yi eksersek yine o iş biter.
Rakipten kaç kat güçlü olursa olsun sayı üstünlüğü one piece’te gereğinden fazla fark yaratıyor. 7 vs 5 kazanamazlar derim o yüzden.

Wb genç olsa hadi diyelim ki dedeleri tek başına aldı(çok zor). Teach tek amirale yenilecek. Diğerlerinin 3 vs 4 kazanması lazım. Bi de o dövüşler bitmeden teach yenilse 3 vs 5 olacaklar.

law ve kidd plot yardımıyla da olsa bm indirmeyi başardıysa amiraller normal şekilde yapar bunu.
 
Amiraller alır.

Zaten Garp gibi bir azman var orda. Adam Amiral+ seviyesinde. Yonkou eder belki. Ver Shanks'ı tutsun. Yenilse bile baya denk gider.

WB ve Kaido sıkıntı tipler. Bunlara 2 şer amiral versek yenilirler ama. Burdan bir ya da iki amiral direkt sağlam çıkar dövüşten.

Elde kaldı 2 amiral vs BM & BB. Burasına da denk diyelim hemen hemen.

Sonuç olarak amiraller alır. Tamam Yonkou>Amiral ama öyle çok da abartmamak lazım. Arada dağlar denizler yok.
4 sene önce böyle demişim. Bigmom'a biraz fazla kredi vermişim onun haricinde iyi bir yorum olmuş. Amiraller net galibiyet alır.
 
Garp ve Sengoku bir İmparatorla 1e1 denk çarpışacak çaptayken geriye kalan 5 Amiralin 3 İmparatora kaybedeceğini düşünmek saçma..

Kid, Law, Inu ve Neko, King, Queen'in bu arctaki 2v1 dövüşlerinde sayı üstünlüğünün avantajını herkesin kavradığını düşünüyorum.

Teach bir de tek meyveliymiş :hhh:

Shanks, Tek meyveli Teach ve Big Mom vs Sakazuki, Kuzan, Borsalino, Aramaki, Issho.. Katliam olur katliam..
 
Bu konuda gerçekten amirallerin hakkı yenmiş ama haklarının tam anlamıyla verileceği bir konu açmak da bizlerin elinde. Wb, Shanks, Kaido, BM vs 4 amiral konusu açılsa da amirallerin hakkını verebilsek forumca.
 
Knk Akainu iç organlarını parçalayıp kafasının yarısını almıştı yoksa 2-3 mermiye ölecek adam değildi Wb
Yaşlı ve hasta adama da bir zahmet o kadarını yapabilsin. O halde bile Akainu'yu yerin dibine göndermeyi başardıysa İmparatorun amiralden üstün olduğu nettir benim gözümde.
 
O haldeki wb napiyor muş acaba merak ettim
Akainu marco ile uğraşırken habersiz Akainu ya tüm gücü ile marinefordu 2 ye yaran gura yumruğunu atıyor yere düşen Akainu hemen kalkıp wb nin yüzünün yarisini kopartiyor ( Sengoku yarisi demisti) ardindan tam asağı inecekken wb karnina doğru bir saldiri yapiyor Akainu dengesini kaybedip çukura düşüyor burda karli çıkan kim wb mi Akainu mu birisinin yüzü parçalaniyor diğeri sadece kan kusuyor ki savasa 1 0 önde başlamıstı halbuki wb
WB savaşa 1-0 önde falan başlamadı aksine Squardo'dan aldığı yara ile dezavantajlı başladı üstüne kaç tane hasar aldı ona rağmen Akainu'yu yerin dibine gömmeyi başardı. İmparatorun ölüsü bile amirale ayar verebiliyor işte.
 
Mangada öyle bir şey söylenmedi Killer'in kaido'ya en güçlü korsan denmesini kast ediyorsan onun bir gecerliligi yok kaido en güçlü yaratik olarak geciyor Oda'nin kaido'ya verdigi ünvan o eger yaratıktan kastı insan dısı varliksa yine patliyonuz ;)
Nereye söylenmedi? En güçlü yaratık üstüne en güçlü korsan dendi hala inkar etmeye çalışıyorsunuz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık