Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Amiraller

Bu Karakterler Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Dosta güven, düşmana korku veriyorlar.

    Kullanılan: 199 76.2%
  • Fazlasıyla abartılıyorlar.

    Kullanılan: 62 23.8%

  • Kullanılan toplam oy
    261
Şu kısımda laf bana geliyor gibi, Linlin'i hala severim. Amiralleri ise yonkolarlar denk görmem daha eskiye dayanır; Linlin'in olayı ile alakalı değil. O savaşta gerek zeminin akıbeti gerekse Law'ın meyvesi sebebiyle sonuç böyle oldu, tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de saçma bir şekilde işini bitirmeden arkasını dönmüştü, ha şimdi aklıma geldi enerjisi biten adamların sürekli enerjilerinin dolması ayrı bir mesele.

Linlin'e karşı bir hayal kırıklığım olmadı, beceriksiz Oda'nın yazarlığına karşı oldu.

Yonko > amiral düşüncesinin ezelden beridir diyerek bunun doğru argümanların üzerine kurulduğunu belirtmişsin, aksi takdirde "aksini gösteren" yazmazsın, iyi de bunun böyle olduğunu gösteren bir durum da yok. Şu ana kadar bir kez bir amiral ile yonko karşılaştı. O yonko da ilk hamlesini amiralin arkası dönükken yapmıştı. Adamın meyvesi saldırı gücünü epey arttıran bir meyve ve böyle bir meyveli saldırıdan beklenmedik darbe yemek her rakibi zorlar. O savaşın devamında Sakazuki öyle veya böyle Beyaz'ı indirirdi. Aksini gösteren bir şey var mı? En fazla göreceli örnekler vereceksin o kadar.

Diğer bir yonko karşılaşması ise Teach olayı. Sakazuki'yi görünce hemen uzaklaştı. Şimdi bu durumlara bakınca hala yonko > amiral diyorsan bu görecelidir, aynı benim amiral = yonko demem gibi. "Çoğunluk şöyle diyor", "ezelden beri böyle deniyor" gibi şeyler, argüman niteliği bile taşımaz. Eskiden Marco'ya yonko seviyesine yakın diyenler vardı, ya Linlin rakip bile görmedi gırtlağından yakaladığı gibi kullanılmış peçete gibi atıp yürüdü. Belli bir kalabalığın göreceli olan bir şeye karşı "bu böyledir" demesi onu doğru yapmaz.
Dostum çoğunluğun aynı şeyi düşünüyor olması onu elbette net bir doğru yapmaz ben sana onu demiyorum. Neden konuyu oraya getirme ihtiyacı hissettin ki? Çoğunluğun yonko amiral sağ kol üçlüsüne bakış açısı belli ve bu bakış açısının değişmesine sebep olacak bir şey görmüş değiliz diyorum. Amiral = sağ kol diyen kesim azınlık. Azınlık algısı üzerinden genelleme yaparak işin içine bir de yonkoları katarak sanki mangaka onaylı yeni bir güç listesi yayınlanmış gibi insanlar artık böyle düşünmez herhalde demene ithafen yazıyorum bunları.
 
Akainu'ya aman ha gereksiz bir şey yapma Ryokugyu dedirtecek kadar dosta korku veren serserilikte insanların olduğu psikopat topluluk.

Garp amiral olsaydı kod adı ne olurdu acaba. Renk olarak siyahı yakıştırdım ama aklıma uyacak hayvan gelmedi.
Gri goril 🦍

Goril olması gücüne gri olması karakterine uygun olurdu. Çünkü kendisi ailesi söz konusu olduğunda grileşebilen biri.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık