Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Chainsaw Man

Hayatta böyle bir şey olmayacağını biliyorum ama aklımdaki isimler:
Denji: Sugita Tomokazu. Aslında Okamoto Nobuhiko tam bir chainsaw voice olması açısından daha uygun bir seçenek ama Denji'nin esprili karakterini yansıtması konusunda şüpheliyim. 2. bir Bakugou veya Garfiel olmasını istemem. Denji'yi tam olarak yansıtmak için Tomokazu veya Jun Fukushima'nın Satou Kazuma performansı seviyesinde bir performans lazım.
Power: Aya Hirano. Power'ın şımarık tavırları için daha iyi bir seçenek düşünemiyorum. Buradan bir Kyon & Haruhi vibe.
Makima: Megumi Hayashibara. Makima'nın serideki seviyesini düşünürsek, seiyuusunun da ona göre veteran bir isim olması önemli bir artı. Megumi Hayashibara'nın köpek sevgisi ve dominant rollerdeki başarısı da role artı olarak yansıyacaktır. Son olarak Paprika'ya giden bir ses Makima'ya da gider diyorum.
Aki Hayakawa: Umehara Yuuichirou veya Daisuke Namikawa. Aki'nin hem sert, hem aşık, hem de merhametli yönünü mükemmel yansıtırlar.
Reze: Miyuki Sawashiro
Himeno: Hitomi Nabatame
Kobeni: Kana Hanazawa, Kobuchizawa Shirase performansındaki gibi kaygılı bir seslendirme tarzı ile bu rolü kotarır.
Beam: Suzuki Tatsuhisa. Ban'ın danchou deyişi gibi hiç fena olmaz.
Kishibe: Kouichi Yamadera
Quanxi: Yuu Asakawa (Fate Stay Night Rider) veya Gara Takashima (Cowboy Bebop Julia). Her iki seçenekte de buradan da bir Cowboy Bebop (Spike & Julia) vibe.
Angel Devil: Megumi Ogata
Tolka: Hiroki Yasumoto
Santa Claus: Ohara Sayaka
Yoshida Hirofumi: Suzumura Kenichi, İshida Akira veya Nojima Kenji.

Böyle bir kadroyla kolaylıkla ortaya bir başyapıt çıkabilir. Suzumiya Haruhi ve Cowboy Bebop vibeları önemli. Aksi durumda, alternatif olarak Denji için Suzuki Ryouta (Sabikui Bisco - Bisco), Kishibe için de İsobe Tsutomu (Monster - Henrich Runge, Black Lagoon - Dutch), Ootomo Ryuuzaburou (One Piece - Crocodile) veya Kenyuu Horiuchi (Re Zero - Wilhem von Astarea) iyi bir seçenek olabilir.
 
Son düzenleme:
Ben bunda 83. bölümde kalmışım. Seri bitti diye biliyordum 83'den devam edip tamamlayacaktım da bu serinin net bir sonu yok mu? Araya mı girdi nedir olay?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık