Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger bariz zirve ama büyük fark yok tabii. İkisi kapışsa uzun süren bir kapışma olurdu.
benim içime Luffy'nin vsleri sinmiyor. 10 kere yenilip vs atıyor bu ana karakter kaybetmek yok okey. Yahu Koca yonkou yenilip niye bir kez kalkmıyor? Bir kere de düşmanı kalksın yahu. Bir kez lucci yenilip kalksın, bir kez croco yenilip kalksın birkez koca yonkou ya en güçlü canavar diyosun yenmek için osuruktan teyyare meyve çıkarmışsın ban sebebi olmazsa luffynin meyvesine artık osuruktan teyyare meyvesi diyeceğim. Plot armoru test eden kalmıcak bu gidişle direkt elini dev eli yapsın adam yensin. Godanın elinden çıkan yemek benim mideme oturmadı,oturanlara afiyet olsun.

Umarım At hırsızı amiralimiz küsküyü verirde biraz moralimiz düzelir.
 
Buggy grand line on ne kadar tehlikeli olduğunu biliyordu ama şunu unutuyorsunuz Nami ilk buggydeydi zoroya ilk bıçak buggyden geldi shanksa hesap soran buggydi ACE o kadar geminin içinden buggyle seyahat etti. İmpel downda meyvesini gizleyerek hapishaneye girip orada isyan lordu oldu. Dendenmushinin duygularını anlayarak onuda ekibine almayı başardı. 3 Amiralin ve en güçlü kılıç ustasının saldırıları işlemedi. Beyazsakal ortaklık teklif etti. Buggy sırf luffy için düştüğü bu yolda luffyfen daha tehlikeli oldu. Doffynin yenilgisi buggye yaradı ve yeraltı dünyasını kontrol etti. Shanksın goroseiye sorduğu kişi net buggydir
 
Aramaki anca bir iki kını ağır yaralar belki öldürür sonra çiçeklerini ağzına tıkar 3 lü şer ittifakı 😎
 
Arkadaşlar final sagaya girdik olayın ciddiyetini kavrayın, narutonun kyubi çakralı hali gibi oldu luffy, büyükbaşların hızla inmesi gerekecek yani herkesin eline verecek luffy yada ittifakı :respect::byee:😎
 
Yani size saçma gelebilir ama ben şuanki Luffy'nin,zirve Luffy olduğunu yani Prime Luffy olduğunu düşünüyorum.

Bu yüzden bir power-up daha almayacağını düşünüyorum.
 
Ryokugyu: Mugiwara luffy sensin heralde.
luffy: Kimsin?
Ryokugyu: Denizci amirali.
luffy: zoro, sanji eslik edin arkadasa, işi varsa bitirsin ve gitsin 😎
 
Bölümde iki tane yer müthiş. Birincisi Kid ile Luffy nin olduğu kareler, dikenlerini indirse kedi gibi birisi @Montana değil mi Kid? Reis erkenden kelle almaya gelmiş.

Kesinlikle amirali zoan bekliyordum. Ayrıca nedense Jack in Zoo ya giriş yaptığı gibi bir izlenim alamadım.Fuji ile Kizarunun da epik girişleri vardı. Bilemedim meyvenin biraz daha ayrıntılı ,dövüş modunda gösterilmesi lazım.

ikinci güzel yer ile Buggy Sama yargı dağıtmaya devam ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık