Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzel ama amirali sevmedim. Birde bu amiralin luffy e çizik bile atabileceğini sanmıyorum. Benim düşünceme göre Luffy yi artık birden fazla amiral bile zap edemez. Yani olması gerekende o. Luffy burada amiral ile uğraşırsa saçma olur ki 1 bölüm kaldı. Tek atması çok şaşırtıcı olmaz. Haftaya bölüm var ise bölüm sonunda bu amiralin ağzından köpük çıkarken göreceğiz. İddam bu.
apoonun bile tek attığı luffy mi? Çok iddali yorum olmuş. Amiralleri hiçbir zaman küçük düşürmez oda. Başkası olsa anlarımda amirale tek atmaz fazla iddali bir yorum amiral ve tek yemesi :alkis:
 
Dayak yemeye gidiyor Saka’ya özeniyormuş örnek almış Oda Saka yerine buna dayak yedirecek Saka’ya kıyamıyor. :hhh:Ama şunu kabul etmeliyim eğer adam boş konuşmuyorsa amiraller komutanlardan net güçlüymüş itibar falan diyor.Bakalım boş mu konuştu belli olacak yakında.Durum böyleyse Mf savaşında Marco’yu dövüp kenara atmalıydı bu amiraller ama Kizaru cebelleşti durdu.Oda kendiyle çelişiyor yine.Yada bu adam ayrı güçlü Saka’yı örnek aldığına göre.İlk yarıda Akainu nasıl en güçlü amiral olarak sona sakladıysa buna da aynısını yapmış olabilir.Bir türlü göstermedi hep gizem yaptı.
sağ kollar arasında bile fark var demekki her zaman söylerim marcoyu ayrı bir kefeye koymak lazım belki amiralleri yenemez ama yenilmez gibide. Adam sadece defansif bir hero ne öldürür ne ölür.
 
Ya ben gözlem hakisinde bir şeyleri bilmiyorum ya da oda gözlem hakisini tam oturtamadı. Koca amiral adaya geliyor ve kimse haki ile bunu farketmiyor. Hadi onu geçtim amiralin öldürdüğü adamlarıda mı farkeden olmuyor.
gözlem hakisini konusunda benimde kafamda sorular var en basiti kaido vs luffyde ajanın 2 dkda gelip içlerine dalması ama haberlerinin olmaması. Sanırım seride en yüksek gözlem hakisi iki,üç karakterde var.
Enel (oturduğu yerden meyvesi sayesinde neredeyse dünyayı duyacak adam)
Katakuri
Akainı (haki sahibi beyazsakal korsanlarını kesememesi beni düşündürdü)
 
Bölümü puanlayanların %67'si bölüme iyi demiş. Hadi Buggy'nin yonkou olası şakaydı güldük geçtik ama Dünya Hükûmeti'nin icraatlarını, Kozuki Sukiyaki'yi ve Plüton retcon'unu beğendiniz mi gerçekten ya? Tabii ki renkler ve zevkler sonuçta, kimin neyi seveceğine laf etmek haddime değil ama hakikaten mi ya? Luffy'nin ismindeki D. ibaresini kaldırmayı 7. farklı aranıyor posterinde akıl ediyor Dünya Hükûmeti.

Bi yorgunluk çöktü üzerime.
 
Yeni amiral tam bir sakazuki yalaması çıktı.Onu örnek almış ve ondan övgü alabilmek için luffynin kellesini alacakmış ahahshjdjdkfksj ulan issho kadar bile olamamış rezil herif:hıh:
 
Biraz şu saçmalıklarda mantık arayıp kendimi rahatlatmak istiyorum.

Ödülü veren hükümet. Haberi yapan ve posteri yayan ise morgans. Bu yüzden ikisinin tutarsız olması normaldir. Yani adamlar nikayı, D ismini falan saklamak istemişler.

Ayrıca kimin kime daldığı, seviyesi falan açıklanmamış. Üçü beraber iki imparator indirmiş deniyor. Hadi ordan da ekstra ödül almaması normal diyelim.

İmparator olduğu halde neden ödülünün denk olduğuna gelirsek, şimdi diğer korsanlar bunların himayesine girecek. Luffy’e en yüksek ödülü verip onu net şekilde en büyük KK adayı göstermek istememiş olabilirler. Şu olayları saklayamayacakları net. En azından üçünü denk gösterip Luffy’nin parlamasına engel olmak istemişlerdir.

Aklıma başka açıklama gelmiyor.
 
Ulan 5 kadim dünyayı yönetiyor bir kuşu yönetemiyor. Adam sürekli dediklerinin tam tersini yapıyor ve yaptığı şeyler öyle adam hükümet torpilli atama yaptı, denizci gemisi battı 50 olu var gibi haberlerde değil baya tüm dünyayı yerinden oynatacak haberler yayınlayıp duruyor. Bunlar hala bağırıp şaşıriyor. Kuştur ağa git öldür iste. Iki tane koramiralde mi yok sende?
 
Arkadaşlar tahminleriniz patladı diye Amiral hateri olmak zorunda değilsiniz. Hatalardan ders almak da faydalıdır. :)

@Smoker Bölüm yıldız anketini görünür açabilir misin bu sefer? Bu haterler seriyi bırakma sebebi olarak gösterdikleri Buggy'ye bile oy atarlar sırf Ryo kazanmasın diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık