Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bandajlanmışlar o kadar ağır yaralı durumda olamazlar hadi en kötü yüzde /70 lerini kullansınlar hani amiral dengiydi bu adamlar ikisi birlikte na azında bi yaralayın birşey yapın.
Kaptanların amiral seviyesi olduğunu düşünen kimmiş ? Meyve gücü her ne kadar absürt olsa da güzel yorarlardı orada, %70 kime göre neye göre diye soracağım ama sen bir karar vermişsin.
 
Buggy konusu öyle değerlendirmeyi yaparken hakiki yonkouları baz alıyorum.



Diğer cevaplarınız benzer olduğu için ortak cevap vereyim. Benim için sağ kol ve amiral aynı şey. Tabi bunları daha önce de uzun uzun bahsettim ama burada fazla detaya girmeyeceğim. Bir klasman gibi bakıyorum. Bu seviyeden bahsederken de bir ortalamadır bu. Yani bunun daha üst seviyesinde olanlar daha alt seviyede olanlar vardır ama farkları azdır. Bu kategorideki herkes birbirini yenebilir.

Örnek olarak Kizaru, Marco’yu yenemedi, Akainu, 2. Komutan olan Jozu’yu yenemedi. Sadece savaşın sonunda Akainu karşı tarafın moral bozukluğu ile bir üstünlük sağladı o kadar. Bu bölümde Aramakinin King ve Queen ile kapıştığını sanmıyorum. Eğer o güçte olup dinç haldeki iki komutanı yenebilecek olsalardı zaten bunu Marineford da becerirlerdi.

Bu açıdan zaten Marco’nun şansı sıfır argümanı direk düşüyor benim açımdan.
Katakuri ile King’e gelecek olursak King bence biraz da hikaye kurbanı oldu. Ama ne olursa olsun beklenti altında kalmıştır.

Katakuri‘yi ise küçümsüyorsunuz. Luffy’nin G4 modlarına ne yaptığı anında olayları anlayıp ona göre hemen ayak uydurması,bütün hakilerde uzun olması bir tek Kral hakili sahnesini görmedik ki bence o da hikaye gereği bir daha gösterildiğinde kullandığı gösterilecektir. O saldırılara dayanabilecek bir amiral de yok. Onunla belirteyim.o yüzden kimse bu adamın amirallerle başabaş kapışamayacağını iddia edemez.

Amiraller Oden’i ağızlarına alabilmesi için o kalibrede birilerini yenmeleri lazım: Kaidou falan yenmişlerde benim mi haberim yok :hhh: Oden’in klasmanı bellidir:
Oraya tüm dünyayı çizemez ve Amiral ile savaştığını hiç sanmam. Denizciler o topa girmez çünkü Yonko ile savaşıp ne yapacaklar? Kendi zararlarına olur ve Denizciler ile Yonkolar denizlere hükmediyor. Denizciler emir kulu, hükümet köpeği:hhh: Almak isteseler büyük ihtimalle Garp yanına adam alıp Kaido'yu devirir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık