Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten değerlendirmeyi karakter bazında yapmak daha sağlıklı. Sonuçta şu an Buggy de imparator oldu. Onu da diğer imparatorlarla aynı şekilde mi değerlendireceğiz? Mantıksız olur.
Katakuri, King ve Marco'nun amiraller karşısında şansları 0 bence. Oden ve Rayleigh, zirve hallerinde amiral yenebilecek durumdalar. Beckman'ı göreceğiz.
Buggy konusu öyle değerlendirmeyi yaparken hakiki yonkouları baz alıyorum.

Katakuri ve Marco kesinlikle amiral alamaz. Oden biraz denk gider, bu dayanıksızlıkla o da alamaz. :) King fazla üzerinde durulmadığı için zayıf gözüktü, yoksa Marco ve Katakuri'den üstündür. Irkını kimse bilmediği halde ödülü belli bu adamın. Irkını da koysalar 2 milyar ederdi. :)
Diğer cevaplarınız benzer olduğu için ortak cevap vereyim. Benim için sağ kol ve amiral aynı şey. Tabi bunları daha önce de uzun uzun bahsettim ama burada fazla detaya girmeyeceğim. Bir klasman gibi bakıyorum. Bu seviyeden bahsederken de bir ortalamadır bu. Yani bunun daha üst seviyesinde olanlar daha alt seviyede olanlar vardır ama farkları azdır. Bu kategorideki herkes birbirini yenebilir.

Örnek olarak Kizaru, Marco’yu yenemedi, Akainu, 2. Komutan olan Jozu’yu yenemedi. Sadece savaşın sonunda Akainu karşı tarafın moral bozukluğu ile bir üstünlük sağladı o kadar. Bu bölümde Aramakinin King ve Queen ile kapıştığını sanmıyorum. Eğer o güçte olup dinç haldeki iki komutanı yenebilecek olsalardı zaten bunu Marineford da becerirlerdi.

Bu açıdan zaten Marco’nun şansı sıfır argümanı direk düşüyor benim açımdan.
Katakuri ile King’e gelecek olursak King bence biraz da hikaye kurbanı oldu. Ama ne olursa olsun beklenti altında kalmıştır.

Katakuri‘yi ise küçümsüyorsunuz. Luffy’nin G4 modlarına ne yaptığı anında olayları anlayıp ona göre hemen ayak uydurması,bütün hakilerde uzun olması bir tek Kral hakili sahnesini görmedik ki bence o da hikaye gereği bir daha gösterildiğinde kullandığı gösterilecektir. O saldırılara dayanabilecek bir amiral de yok. Onunla belirteyim.o yüzden kimse bu adamın amirallerle başabaş kapışamayacağını iddia edemez.

Amiraller Oden’i ağızlarına alabilmesi için o kalibrede birilerini yenmeleri lazım: Kaidou falan yenmişlerde benim mi haberim yok :hhh: Oden’in klasmanı bellidir:
B41E46B1-CE9E-4ACA-A874-3106D6BBFD04.jpeg
 
Nekomamushi'ye off-panel vs'de, isimli saldırı yapamadan yenilmiş olması yetmezmiş gibi Ryokugyu tarafından(evet tarafından) emcüklenmeye değer bile görülmemiş.... Oda'nın eşi Jack hayranı herhalde. Bu adamın çektiği çile nedir?
 
Amiralde çizik yok bunlar dövüşmüş olamazlar diye düşünüyordum adamın pantolununda iki üç tane delik açmışlar onu fark ettim. Hey gidi Alberto hey gidi Queen adamı daha stil yapmaktan başka bir boka yaramamışsınız yaralı olsanız dahi insan en azından iki faça atardı anasını satayım. Laf yiyerek Zoro ve Sanji'yi de karalatmış çapsızlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık