Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani Oda'nın bu "aptalca" ve "gereksiz" rekabet kasıcam çabası ciddi anlamda seriden büyük kalite çaldı ve çalmaya da devam ediyor.

Ulan it oğlu it! Korsan kral farklı seviye diyorsun Roger ve Wb'yi ayrı bir yere koyup ballandıra ballandıra anlata anlata bitiremiyorsun... Sonra Dreesrosa'ya kadar rakip yaptığın bu malum üçlüden birinin hayalini Luffy'ye gerçekleştirerek Luffy'yi çok net bir şekilde ayırıyorsun (Luffy vs. Dof) Üstüne bu makas Wano'da kral hakisiyle, Nika'sıyla fersah fersah açılıyor ama ne halta hizmet bilinmez ancak aptalların ve 8 yaş kitlesinin aralarında rekabet olacağına inanacağı bu adamların ödüllerini eşit tutuyorsun!

Yine öve öve bitiremediğin, dünyada sadece 1 avuç insan kullanabiliyor dediğin kral hakiyi Zoro'ya verip Queen'den net bir şekilde güçlü olan King'i paçavra edip yine efsaneler kategorisine koyduğun korsan kralın sağ koluyla sol kolunu, gayriciddi bir şekilde, hem trollce sahnelerle hem(eminim ki) ödülle sözde rekabet içinde göstermeye çalışıyorsun.

Uzun lafın kısası, artık seri bitecek, korsan kral ve sağ kolunu diğerlerinden ayırıp koparıp uçurması gereken bir safhada paranın ve kalitesizliğin köpeği olduğu için korkak ve beceriksiz bir yazar olduğu için kendi eserine saygısı olmadığı gibi bu seriye gönlünü vermiş milyonlarca okuyucuya da saygısı olmayan karaktersiz bir adam olduğu için bugün serinin içine s*çılmış durumda. Artık ne denilebilir bilmiyorum. Yazık.. Denilebilecek tek şey bu; yazık..

İşten çıktım zıbarıp yatıyorum :artiz:
 
Kaido dövüşünden sonra daha fazla saçmalayamaz derken Oda beni hiç şaşırtmıyor. Aysun Kayacı’nın dediği gibi aynı, bunlarla Luffy’nin ödül hangi akla mantığa göre aynı oluyor arkadaş, şaka gibi
Ulan bir de ödülleri o kadar öylesine o kadar düz vermiş ki... Bayramlarda, hak geçmesin diye herkese aynı harçlığı veren muhafazakar gurbetçi akrabalar gibi
 
Oda amirallere çok özeniyor muhabbeti de burada kapanmış olur artık. Ryokugyu'dan daha karizmatik olmayan sağ kol yok. Yüzü maksimum iki üç defa gözüken King'e bile Oda bu keko amiralden daha çok özenmiştir.
 
Katılmıyorum. King dışında beklentinin altında kalan sağ kol yok. Sayalım: Oden, Rayleigh, Marco, Ben Backman, Katakuri. İlerisi için ekliyorum; Zoro… Hatta Zoro’yu şimdi de sayabiliriz. Bu adamlardan hangisi amiral alamaz diyebilirsiniz. Öyle bir şey yok. Amiraller arasında da o seviyeyi zorlayan yonkou- amiral arasında olan karakterler çıkabiliyor. Mesela: Akainu ve Sengoku. Garpın ise yonko ile Beyazsakal ile Roger seviyesi arasında olduğunu düşünüyorum. Evet amirallerin yeri ayrı ama sağ kolların da bu seri de yeri özel… Her seferinde bu bize gösterildi.
Zaten değerlendirmeyi karakter bazında yapmak daha sağlıklı. Sonuçta şu an Buggy de imparator oldu. Onu da diğer imparatorlarla aynı şekilde mi değerlendireceğiz? Mantıksız olur.
Katakuri, King ve Marco'nun amiraller karşısında şansları 0 bence. Oden ve Rayleigh, zirve hallerinde amiral yenebilecek durumdalar. Beckman'ı göreceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık