Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
QUOTE="Tosbağa, post: 2262910, member: 1189"]
Kim vardı ki ben hatırlamıyorum sahiden. Mr3 değil miydi bunun en iyi adamı :D
[/QUOTE]
@Tosbağa
Beşinci seviye adamı bile vardı, diğer katlardan da muhtemelen vardır. Yonko olmayı hak ediyor demiyorum da Bepo'dan da güçlü adamları var yani. :d
 
Tüm Kek bittiği dönemlerde Katakuri amiral seviyesiydi. King'i gördük, ona da amiral tutar, yenilmez, ters rakip vs. diyenler oldu. Amirallerin farklı olduğunu her zaman savundum çok şükür. Çok konuda yanıldım ama bu konuda doğru ata oynadığımı düşünüyorum. Oden, Rayleigh gibi karakterler bizi yanıltmasın. Kata, King falan amirallerle kıyaslanmaz.
Katılmıyorum. King dışında beklentinin altında kalan sağ kol yok. Sayalım: Oden, Rayleigh, Marco, Ben Backman, Katakuri. İlerisi için ekliyorum; Zoro… Hatta Zoro’yu şimdi de sayabiliriz. Bu adamlardan hangisi amiral alamaz diyebilirsiniz. Öyle bir şey yok. Amiraller arasında da o seviyeyi zorlayan yonkou- amiral arasında olan karakterler çıkabiliyor. Mesela: Akainu ve Sengoku. Garpın ise yonko ile Beyazsakal ile Roger seviyesi arasında olduğunu düşünüyorum. Evet amirallerin yeri ayrı ama sağ kolların da bu seri de yeri özel… Her seferinde bu bize gösterildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık