Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avatar her seferinde farklı bir bedene geçer ve her seferinde farklı bir isimle anılır ama avatar olduğu gerçeği değişmez. Meyve her geçtiğinde başka bir karakterin adını alabilir ama nika olduğu değişmez. Miras kalan istek meyve. Karakterin retcon yedi. Bunu istersen bugün kabul edersin istersen kvıranma eşiğin geçildiğinde kabul edersin benim için sıkıntı yok xD
Bu avatar değil güzel kardeşim.
 
Law ve Kid'in ödülü daha az olmalıydı. Bir tarafta Kaido bir tarafta Big Mom'a karşı dövüşüldü. Arada kalite farkı var.
 
Buggy'nin meyvesi ismi değiştirilmiş meyvedir. Denizin 4 parçaya ayırmasına sebep olan buggy'nin bara bara no mi meyvesi aynı zamanda parçalanmış şeyleri de birleştirebiliyor. Uyandırılmış bara bara no mi 4 denizi birleştirip tek parça(one piece) yapacak. Demek ki Buggy meyvesini uyandırdı. BÜYÜK RESMİ GÖRDÜM.

 
Bu arada bu ödül artışı BM'ye feci yazar. Demek ki iki kişi bile olsan BM'yi sadece ittirebilmek Kaido'yu tek başına yenmekten çok daha zor hükumetin gözünde. BM'nin bu kadar güçlü çıkacağını tahmin edememişim.
Yok be Oda torpil geçmiş sadece. Yoksa tüm dünya Kaido > BM'yi kabul ediyordur bence. Wano'yu okumuş bir insan evladı tersini söyleyemez.
 
Vallahi ZKK olmadığında siz ne anlattıysanız öyle anlatmayacağım kesin.:D Sen miras kalan isteğin cidden meyve çıkacağını düşünüyorsan, yamulacaksın.:D Ve ben inşallah o gün orada olurum.:D
Daha bu bölüm Mihawk ile ilgili girdiğin tüm tartışmalarda yamulduğun ortaya çıktı hala gelip zkk mi diyorsun xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 63)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık