Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine içiyoruz bir akşam ben, Oda, Buggy kafalar bir güzel bir güzel. Ben sövüyorum, onlar teşekkür ediyor.

Herşey bir yana, bu bölümdeki olaylar da bir ay sonra normal gelecek ya la, ona yanıyorum.
 
Luffy g5’le gezse insanlar tanımaz. O halinden poster yapılması mantıklı olmuş. Düz halini insanlar eski posterlerden biliyor zaten. Ben sadece çatıya gidip o resmi çeken koca yürekli adam kim onu merak ediyorum.

Cracker’in posterinde de kendi suratı değil zırhının suratı var. Böyle şeyler ilk defa olmuyor.
Oda sadece ödüllerde değil o konuda da sıçtı. G5 formundaki herhangi bir andaki sıradan bir tipi de değil. O duruşu bir kere yaptı. O anda da çatıda kimse yok herhalde. Kim çekti ne ara çekti? Oda'nın umursadığı yok bunu.
 
Birader bunun posterdeki G5 Luffy görseli ile ne alakası var? Nika ortaya çıktı demeleri ile posterde Monkey D. Luffy yazıp G5 Luffy yazmasının bir ilişkisi yok.

Nika her geldiğinde aynı şeyleri yapmış diyon 800 yıldır meyve hiç uyanmamış. Nika muhabbbeti tam olarak ne onu bilmiyoruz.

Luffy kendine Monkey D. Luffy'im diyor bu posterdeki gördüğümüz G5 formunda iken. Özellikle ismini G5 koyuyor. Bunları niye hiç göz önüne almıyon?
Luffy daha nasıl ölümden döndüğünü anlayamadı, sen diyorsun ki adını G5 koydu. Adam hala Gomu Gomu noo diye geziyor. :) Bilenler Nika diyor, Nika diye poster basıyor, halk bile JoyBoy diyor, Luffy öldü kabul et artık. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 77)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık