Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf ona benzettiler diye değil, niye inatla anlamak istemiyorsun.

Adamlar tarifini yapıyor bire bir aynı. Bunun tam olarak hangi kısmı sana geçmiyor ? Nika diye bir karakter varmış eskiden ve onun yaptıkları şeyler varmış hatta birden fazla da olabilir her geldiğinde aynı şeyleri yapıyormuş bu sefer de aynı şeyleri yapıyor.

Neyini anlamak istemiyorsun cidden ? Neresi kafanı karıştırıyor ?
Birader bunun posterdeki G5 Luffy görseli ile ne alakası var? Nika ortaya çıktı demeleri ile posterde Monkey D. Luffy yazıp G5 Luffy yazmasının bir ilişkisi yok.

Nika her geldiğinde aynı şeyleri yapmış diyon 800 yıldır meyve hiç uyanmamış. Nika muhabbbeti tam olarak ne onu bilmiyoruz.

Luffy kendine Monkey D. Luffy'im diyor bu posterdeki gördüğümüz G5 formunda iken. Özellikle ismini G5 koyuyor. Bunları niye hiç göz önüne almıyon?
 
bölümde sevmediğim tek şey ödüllerin aynı olacak kadar saçma olması bu planın baş isimleri luffy ve law luffy diğer ikiliden 1 milyar fazla ödülle geldi buna rağmen ödüller eşit kidd lawdan law ise luffyden düşük olmalıydı
 
Oda'nın verdiği önemden bahsetmiştim. Seri içinden cevap istiyorsan Brannew reyize Nika'nın bilgisini vermemiş Goroseiler. Ama adam görür görmez anlamış bu tipin önemini. Tehlike arz ediyor diye o resmi koymuş.
Bu görsel oraya nasıl gitti de kullanıldı bu da ayrı bir detay saçmalığı. G% Luffy'nin nasıl göründüğünü bilemezler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık