Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kime göre g5 Luffy. Nika'yı önceden bilenler Nika ortaya çıktı diyorlar. Verdikleri tarif de tutuyor, nikanın ne olduğunu neler yaptığını biliyorlar.
La nasıl kime göre G5 Luffy. Luffy'e göre G5 Luffy. Biz şimdi sırf Hyo Emice, Gardiyan Koruyucu Tanrıya tipini benzetti diye G4 Luffy'e, Gardiyan Koruyucu Tanrı (Adı her neyse) mi diyoruz?
 
Zoro daha önce hodyi yarmış hyouzuyu indirmişti. Ayrıca apoo, hawkins, killer ile dövüştü. Bir ihtimal hem ryo hem de fuji ile dövüşecek. Bir ihtimal ryouyu yaralayacak veya sürtüşme yaşayacaklar sonra gidip fujiyi indirecek.
 
Bu adamlardan hangisi amiral alamaz diyebilirsiniz. Öyle bir şey yok. Amiraller arasında da o seviyeyi zorlayan yonkou- amiral arasında olan karakterler çıkabiliyor. Mesela: Akainu ve Sengoku. Garpın ise yonko ile Beyazsakal ile Roger seviyesi arasında olduğunu düşünüyorum. Evet amirallerin yeri ayrı ama sağ kolların da bu seri de yeri özel… Her seferinde bu bize gösterildi.
Katakuri ve Marco kesinlikle amiral alamaz. Oden biraz denk gider, bu dayanıksızlıkla o da alamaz. :) King fazla üzerinde durulmadığı için zayıf gözüktü, yoksa Marco ve Katakuri'den üstündür. Irkını kimse bilmediği halde ödülü belli bu adamın. Irkını da koysalar 2 milyar ederdi. :)

Başka bahara kaldı. Zoro'nun babası olarak çizer belki.

Toshiro Mifune'yi çizmemek için Mifune'nin E. Oda'nın anasına bacısına sövmüş olması gerek yani başka açıklama bulamıyorum. En büyük Japon aktör lan bu, daha büyüğü yok. :)
 
La nasıl kime göre G5 Luffy. Luffy'e göre G5 Luffy. Biz şimdi sırf Hyo Emice, Gardiyan Koruyucu Tanrıya tipini benzetti diye G4 Luffy'e, Gardiyan Koruyucu Tanrı (Adı her neyse) mi diyoruz?
Sırf ona benzettiler diye değil, niye inatla anlamak istemiyorsun.

Adamlar tarifini yapıyor bire bir aynı. Bunun tam olarak hangi kısmı sana geçmiyor ? Nika diye bir karakter varmış eskiden ve onun yaptıkları şeyler varmış hatta birden fazla da olabilir her geldiğinde aynı şeyleri yapıyormuş bu sefer de aynı şeyleri yapıyor.

Neyini anlamak istemiyorsun cidden ? Neresi kafanı karıştırıyor ?
 
Sen Buggy’yi mfden bu yana gösterme (soytarılıklarını göstermesini demiyorum) kendisinin bile kendinden daha güçlü olduğunu bildiği deve sırtını dayasın ama o dev Luffy’ye biat etsin yani bir adamına bile sahip çıkama, geri kalan zamanda palyaçoluk dışında bir vasfın olmamış olsun sonra bir anda yonko diye çıkıver :artiz:
Gelde bunu sadece sçmak olarak değerlendir:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık