Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramakiyi bir tek ben mi beğendim yav, adamdan karizma akıyor.
Uzaktan tasarımı muazzam. Crows tarzı bir seriden fırlamış ana karakter gibi. Ama yakından bakınca insanın anasına babasına şunu diyesi geliyor "evrenin her yeri dağ taş tepe çimen insafsızlar bok mu var da tuvalette piknik yaptınız?"

Külot koklayan bir geri zekalı olsam acaba hangi mantıkla böyle bir şey yapardım diye oturup düşündüm gene işin içinden çıkamadım. Buggy malı bile bir tiktok espirisi olarak varlığını sürdürebilirken Luffy'nin Kid ve Law ile aynı ödüle sahip olmasını herhangi bir mantığa oturtamadım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Lufy-Kid-law 3 milyar ile normal bir ödülleri olmuş sonuçta bir ittifakta olsa aynı anda iki imparatoru indirdiler.

Benim anlamadığım bugy ne yaptı ve nasıl yaptı da 4. imparator oldu yani denizciler geldiğinde kaçalım burdna modunda olan adamın nasıl bir savaş çıkarıp o gelen denizcilerin tamamını yenip üstüne imparator ünvanını aldı. bi fotoğraf görmüştüm bugy meyvesini uyandırmış ve ona yaklaşanları barabara ile parçalara ayırabiliyordu yoksa gerçekmiydi ki böyle bir durum oluşmuş.

Düşünmek istemiyorum ama Saga arc öncesi çok fazla bilinmezlik var bu bilinmezlikler içerisinde WB, Roger, Kaido gibi imparatorları gördükten sonra şu anki imparatorlara bakınca gelenlerin daha güçlü vs. olması gerekirken bildiğin power-down mantığı ile gelişen bir dünya inşa etmiş ODA. üzülere söylüyorum ama One Piece'inde sonu Bleach gibi olucak sanırım çok saçma sapan bir şekilde son bulacak hikayeye ve görkemine yakışmaz bir şekilde. umaırm ben yanılırım ama gidişat bunu gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık