Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Big Mom sevdiğiniz bir ablamız, Kaido sevdiğimiz bir abimizdi. Ama artık yoklar. Sevsenizde sevmesenizde, kabul etseniz de etmeseniz de, Buggy-sama ya biat edeceksiniz. Kendisi Yeni Dünya'nın sefiridir bundan sonra.
 
Buggy nin meyvesi de Nika gibi bir şey çıksın bari... Ya da ne bileyim meyvesini uyandırınca komple bir adayı param parça edebilme yeteneği olsun ! Böyle bir şey olsa herhalde deprem meyvesinden daha güçlü olurdu Buggy'nin meyvesi. Düşünsenize bir dokunuşla koca bir adayı bin parçaya bölebiliyor !
 
Forumda sürekli olarak Buggy'nin zayıf olduğu konuşulmuş ama görmedik ki arkadaşlar. Buggy dediğim adam Roger'ın gemisinde seyahat etmiş, nice savaşlara şahit olmuş bir adam. Hakinin en ileri seviyelerini görmüş şahit olmuş, sadece kendini geliştirmek için Shanks gibi motivasyonu yoktu. Shichibukai olduktan sonra konumunu koruma motivasyonuyla iki sene çalışmış olabilir. Zaten zeki bir karakter, arka planı da çok dolu. Bu süre içinde yeterince güçlenmiş olabilmesi gayet mümkün. Luffy 2 yılda Kaido indirebilecek seviyeye gelebiliyorsa Buggy de 2 senede hatrı sayılır bir şekilde güçlenmiş olabilir.

Ayrıca Buggy bu serideki en şanslı karakter. Bu faktörü de unutmayalım
 
İlk olarak bu Yonko adlandırması ve sisteminin tam olarak ne zaman çıktığını bilmiyoruz. Roger zamanı var mıydı yoksa sonra mı çıktı bir bilgimiz yok. Bir korsanın neye göre Yonko olduğununda belirli bir kıstası yok. Örneğin Kaido Geko Moria yı yendikten sonra bu ünvanla anılmaya başlanıyor. O zaman Geko Moria nın eskiden Yonko olması lazım ama değildi. Shanks ta bi Yonko ama ne bi filosu olduğunu gördük ne de bir bölgeye sahip olduğunu ki zaten Yonko Grand Line daki en güçlü 4 korsan ve tayfa için kullanılan bir ifade. Buggy nin Yonko olarak adlandırılmasının pek çok bu nedenle sebebi olabilir...
1. Son olaydan kurtuldu ve etrafına daha fazla güçlü adamlar topladı.
2.Önemli bir şeye sahip oldu, bir yer yada silah.
3.Bence en olası Bugyy nin Yonko olması tamamen hükümetin bir oyunu. Şöyle ki Buggy birincisi kolay hedef bu yüzden sürekli diyer tayfalar ile kapışacak ve korsanlar bir birlerini kıracaklar. İkinci si ise Bm yi devirdikten sonra Law ya da Kidin Luffy nin gölgesinde kalması bu üçlü arasında bir gerginliğe sebep olabilir. Yani hükümet bu kararı alarak bu üçlünün ittifakına çomak sokmaya çalışıyor olabilir.
Ryuguyo vs King, Quin olayında ise bana göre Ryugoyu Wanoya kendi kafasına göre boşuna gelmedi. Ryogyu King ve Qinin tandığı biri çıkabilir ve bu nedenle ani bir saldırıya karşılık vermemiş olabilirler. İkinci bir Vergo vakası ya da Wano ile bağlantılı biri çıkarsa şaşırmam.
 
Amiral Amaraki insanları besin olarak çekerken şeytan meyvesini de alabiliyor mu acaba? Ya da şeytan meyvesi kullanıcısı öldüğü vakit en yakın meyveye geçiyor diye hatırlıyorum. Amiral de meyve üretebiliyorsa al sana şeytan meyvesi makenesi:))
 
Amiral Amaraki insanları besin olarak çekerken şeytan meyvesini de alabiliyor mu acaba? Ya da şeytan meyvesi kullanıcısı öldüğü vakit en yakın meyveye geçiyor diye hatırlıyorum. Amiral de meyve üretebiliyorsa al sana şeytan meyvesi makenesi:))

Şeytan meyvelerinin özel kılan şey ruhları olması. Sanmıyorum öyle bir şey yapabileceğini. Ruh faktörü var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık