Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde hep bölümle ilgili bi espri yapmaya çalışırdım da bu bölüm çok yahu üstüne espri de yapılmaz. Buggy yonko olmuş ahahahahahahah ulan oda sensei nasıl bu kadar yüksek mizah seviyesine sahipsin? Bu kadar kompleks, katmanlı ve zeka dolu bir eser görmeyeli çook uzun zaman olmuştu cem yılmaz, Ricky gervais, CK ve niceleri ortak bir espri için kafa yormuş olsa dahi böylesine nitelikli bir komedi yaratamazlardı herhalde, yahu buggy yonko olmuş ahahahahahah ya ne adamsın oda ahahahahahah
Makarasına yazdığın tepkileri gerçekten ve canı gönülden veren binlerce insan var. Asıl acı olan bu.
 
One Piece'den tek beklentim kaldı, o da Yamato'nun tayfaya katılması. Aylar önce Yamato iddiaları konu başlığında büyük uçmuşum. Her an Kid ve Momo övmek zorunda kalabilme ihtimalim beni çok korkutuyor.
 
Wuhahahah arkadaşlar bu sinir niye yau. Buggy imp oldu diye çocuğunu kesecek tayfa var yemin ederim ahahahahah. Yau gülün geçin işte, E. Oda'nın tam da yaptığı şeyi yapın, adam ve muhtemelen onun kafasındaki yakın arkadaşları Buggy'i görünce "inanamıyorum Buggy sama yonkou mu oldu ahahahaha harika vay canına ahahahah" diyip pirinç gömüyorlar kola içiyorlar falan. Bu adamın kafası da bu, kafa yapısı da bu. Yani niye daha fazlasını bekliyorsunuz ki anlamıyorum, bu seri hiçbir zaman bundan daha fazlasını vaad etmedi ki kimseye?
Milyonlar bu kafa yapısı için mi takip ediyordu yani, sen onun için takip ediyorsan sorun yok. Ben bunun için takip etmiyordum, çizgi film olsa dediğin geçerli

Bunca kasılan teori, güç dengesi zartı zurtu hepsi boşa çıkıyor. Oda'nın kendisi eğlendirdiği seriye döndü, çocukluğunu yaşayamamış herhalde veya çocuğu olsa onun için yazıyor derdik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 102)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık