Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az vasıflı tayfa toplasın da girdiği bütün savaşlarda "Luffy'ye güveniyorum" demekten başka bir iş yapsın o zaman.
Luffy'nin konuyla ne alakası var hocam. Benim tek takıldığım nokta: dünden beri gereksiz övülen organizasyon meselesi. Sanki Buggy tayfa toplamak için ömrünü vermiş, çok dahiyane planlar yapmış. Adam başta aşağı troll. OP evreninde en ufak namın olsun çevrene bir sürü adam toplarsın, bu kadar abartılacak bir şey değil.
 
kidd ve lawda azıcık akıl varsa luffynin onlardan önce laugh taleye ulaşacağını anlayıp işbirliklerini sürdürürler law zaten akıllı adam artık arkadaş gibi luffyle ama kidd luffy gibi salak ne yapacağı belli olmaz
Kid'in tayfayla işi uzamaz muhtemelen ama Law son adaya gitmek istiyordu. Tayfayla birlikte gezeceğini de sanmıyorum, ne yapacak bakalım.
 
Şunu yapacak , Buggy bilerek salak numarası yaptı yıllardır, amacı doğrultusunda istediği şeyi alınca gerçek yüzünü gösterdi, şu an size gerçekten güçlü Buggyi gösteriyorum, deyip işin içinden çıkmaya çalışacak.
 
Umarım spoilerlar gerçek değildir.
King ve Queen ne alaka 1 haftadır wanoda yerde uzanıyorlar mıydı bu adamlar ?
Amiral bir hafta önce gelmişti. İki farklı zamanı aynı anda gösteriyor Oda.


Shank IM-samanın karşısında bir korsan hakkında konuşmak istiyorum demişti.Yazın bir kenara o korsan Buggy.Oda yine çok fena işler peşinde.
Shanks, IM'in karşısına çıkmamıştı. Yıldızlı Beşli'nin karşısına çıkmıştı.

-----

Her ne kadar wikide bile Pluton'un Alabasta'da olduğu yazsa da Redon'a göre Pluton'un Alabasta'da olduğu kesin bir şekilde belirtilmemiş. Ben de Pluton'un orada olduğunun söylendiğini hatırlamıyorum açıkçası ama yanılıyor olma ihtimalim baya yüksek.

--------------

Yonkouluk ünvanı her ne kadar WG tarafından verilmese de pozisyon olarak Buggy gerçekten yonkou olmaya en yakın kişilerden. Kendisinin kontrol altında tuttuğu alanlar yüzünden bu ünvan yakıştırılmış. Law ile Kid'in öyle territory denilecek bir bölgeleri yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık