Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy'nin kendi gücü ne ki de, Yonkou olması normal hacoli, yeni bir güç veya meyve edinmediyse. Zira yonkoulukta kaptan ve tayfaları arasında baya bir güç farkı var.

Saçma sapan bir şey işte, iğrenç bir espri
Kaptan ve tayfaları arasında bayağı bir güç farkı olacak diye bir şey yok. Olay sadece kaptan olsaydı Mihawk imparator ilan edilirdi, Buggy değil.

Olay sadece kaptanın gücü değil, tayfanın ne denli bir tehdit olarak görüldüğü. Bu adamın tayfası dünyadaki en azılı suçluların tıkıldığı hapishaneden kaçmış adamlar. Ayrıca dünyadaki kimse Buggy'nin gerçekte ne kadar güçlü/güçsüz olduğunu bilmiyor. Kim ne derse desin bu herif evrendeki en önemli savaşta medyayı ele geçirip tamamen kendi propagandasına kullandı. Tüm dünyanın önünde Beyazsakal ve Shanks'a posta koydu, Roger'ın tayfasından olduğunu duyurdu, ikisinin de Buggy'yi tehdit olarak görmediği için iplemediğini, son adaya ayak basmadığını, One Piece'in ne olduğunu bilmediğini sen, ben biliyoruz ama falanca adası vatandaşı bilmiyor.
 
Yonkoulukta asıl mesele şahsi güçtür. Ortada güçlü bir kaptan yoksa eğer o tayfa çöptür. Yonkou tayfalarındaki caydırıcı etken tayfa değil kaptanın kendisidir. Law şu an gazeteye ilan verse bunlar gibi tonla adam toplar. Şu muhabbeti çok zor bir şey gibi lanse etmeyin artık. Gören de Law yana yakıla adam arıyor da bulamıyor sanır.
Az vasıflı tayfa toplasın da girdiği bütün savaşlarda "Luffy'ye güveniyorum" demekten başka bir iş yapsın o zaman.
 
Mihawk’ın tayfası olsa… öylr Buggy gibi troll de olmazdı… baya baya güçlü bir Yonko tayfası kurabilirdi… yani istede Yonko olur seçeneği doğruymuş aslında… :D
Mihawkın tayfası olsa olayı değil durum.Eğer kaido ve big mom yoksa yonkouluğun düşeceği durumu göstermiş.Onlar varken tayfası ve adası vardı buggynin ama yonkou değildi.Hemen mihawkın tayfası olsaymış moduna girmişler ya :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 78)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık