Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the Poneglyph that was in the Royal Crypt under the Alabasta Palace indicated the location of the ancient weapon Pluton. Now we find out that the Poneglyph said that Pluton is in Wanokuni.
E bu saçma. Adam resmen oden ve wano ile birlikte seriyi baştan yazdı. Şuan skypia hariç diğer 2 yıl önce ki hiç bir arcın önemi yok. Sonrası da retconlar yedi küçük de olsa kısım kısım doğru kabul edilir. Abowww
 
Bağışıklılık yapmış sende de garibanlık. İyi bari güçlü kılmışın kendini. Luffy'ciler garibanlığı bilmediği için ödül şokundan ne hallere düştü bak.
Onlar nereden bilsin garibanlığı hep torpilli karakter sevmişler. Bizim gibiler asıl zorluğu çekenlerdir. Gariban lobisini benden iyi anlayacak adam azdır.
 
Muhtemelen ödüller bizim tayfa ile kaptan arasındaki fark çok aşılmas açılmasın diye sınırlı tutuldu. Tayfanın ödülleri muhtemelen olağan olur. Sanji Zoro 1.3 1.4 falan olurlar. Ama bu durumda luffy de rakibinin üzerinde ödül alsaydı makas çok açıldı imajı verirdi. E. Oda hasır tayfasını biraz kızıl saç gibi Roger korsanları gibi tasarlamış. O yüzden diğerleri çok yükselmeden luffy yükselmez. Bir noktada tayfası luffy yi aşağıya çekmiş gibi oluyor yani :oleyo:
Yahu Kid dediğin adam 5cm suda boğuluyordu Luffy araya girmese :( Kim takar pıçakçıyı
 
Şu mangada bana tek eğreti duran şey Oden. Yani sanki yırtık dondan çıkar gibi seriye sokuldu. Çok saçma övüldü ve birden top klas karakterlerle bağlantıları çıktı. Wanoda beklediğim şey biraz ciddiyeti fakat eli ayağı düzgün çizdiği 3 karakter gördüm. Kyoshiro, sukiyaki ve Zoroya benzeyen eleman. Gerisi şirk maymunu gibi. Bir de çok iğrenç duran Yamatonun Oden takıntısı.
Oden seride hiç olmasa bu kadar çok mantık hatası olmazdı.Oda sırf milliyetçilik olsun diye şu adamı boş yere önemli biri haline getirdi.
 


Shanks burda buggy hakkında konuşmaya gitmiş, erkenden uyarmış. Haklı olduğunu yeni anladı bunaklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık