Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çeviri yanlış olmuş. "kendin olmak özgürlük için şarttır" diyor Luffy, yani yamatonun "ben odenim" söylemini eleştiriyor. Bence çok güzel bir replik. Yamato odenim demekten vaz geçer, ufak bir karakter gelişimiyle katılır tayfaya.
Umarım öyledir. Biraz gelişim görmüş oluruz, Odenim diye dolaşması sinir bozucu.
 
Valla yonkoluk da ellere düştü artık. Yeter Oda yeter! B*ku çıktı iyice serinin. Tam toparlıyor diyoruz yine içine ediyor. Bunadın iyice genç yaşta.
 
Yani bu foruma gerçekten inanamıyorum OP konuşuluyor diye girdim iki günde kirlendim resmen haterlar basmış burayı. Arkadaşlar OP her zaman böyle bir seriydi God Usopp'un 200 milyon ödül almasıyla Buggy'nin yonko olması arasında ne kadar fark var? Biraz okuduğunuz eserden keyif almaya bakın ayrıca istediğiniz zaman bırakabilirsiniz bilmem farkında mısınız ama...
 
Serinin sonunda Roger ve Shanks'ın Hükûmet ile iş birliği yaptığını falan öğreneceğiz herhâlde. Luffy'yi de minnet borcundan dolayı kullanmaya çalıştığı ortaya çıkacak ama iyi ama kötü bir amaç uğruna. Tabii Luffy'nin işine gelmeyecek zira o özgür olmak isteyen biri. Bu kez de kimsenin beklemediği bir şekilde Luffy ve Karasakal omuz omuza vererek Dünya Hükûmeti ve Shanks'ın her tarafa tıkıştırdığı insanlara karşı savaşacaklar. Seriyi kurtardım lan. Böyle daha iyi. :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 56)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık